Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ja mam 31 sierpnia ale i genetyczne i gina wiec spróbuję gina na później przełożyć...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje!!, dziewczynki sa fajowe ( w koncu popatrzcie na nas)No wiec wszystko w porzadku 18t5d, jezeli chodzi o wymiary serce mozg itp to git, jedyne co to mam zlecona kontrole w 32 tygodniu bo niestety mam łożysko zatykajace szyje poki co i musza sprawdzic chociaz ona mowi ze niby raczej sie podnosi ale to sie okaze.
Termin na 13.01
Dziewczynka hahahahha taki Stefan
Emenams - superze wszystko ok Bedzie Stefania hehe a niee Milenka, tak jak u mnie miała być tak? czy cos nowego masz na oku??
No wiec wszystko w porzadku 18t5d, jezeli chodzi o wymiary serce mozg itp to git, jedyne co to mam zlecona kontrole w 32 tygodniu bo niestety mam łożysko zatykajace szyje poki co i musza sprawdzic chociaz ona mowi ze niby raczej sie podnosi ale to sie okaze.
Termin na 13.01
Dziewczynka hahahahha taki Stefan