reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

My pierwszy wózek kupiliśmy używany 3 w 1,xlander xa za niewielką cenę bo 500 zł za całość, sprawdził się mega, jedyny jego minus to wielkość, do bagażnika nam ledwo wchodził a jeszcze bagaże to masakra ale daliśmy rade. Teraz my trochę koła latają ale dalej jest sprawny wiec zostawiamy go u rodziców, drugi podobny kupimy do Poznania i nie trzeba będzie wozić ;)

reklama
Pyscek

Kurcze moze dziewczyny sie wypowiedza bo mi osobiscie nic nie leci :D

Justi77

Najgozej jak chcesz do miasta ale i zeby w lesie tez dal rade, zwrotny ale z amortyzacja, lekki ale duza gondola hahaah :D

No ja właśnie takiego szukam bo tylko taki mi się przyda. Gondola nie musi być bardzo duża, byle spacerówka była fajna. I lekki.
No i znalazłam. Ale fakt, że przekopałam pół internetu. I trochę na niego wydam. Ale wózek jest jedną z tych rzeczy, które chcę mieć nowe. :-)

Mnie nic nie leci z piersi. Ale z tego co czytałam, to może być ta siara.

No ja właśnie takiego szukam bo tylko taki mi się przyda. Gondola nie musi być bardzo duża, byle spacerówka była fajna. I lekki.
No i znalazłam. Ale fakt, że przekopałam pół internetu. I trochę na niego wydam. Ale wózek jest jedną z tych rzeczy, które chcę mieć nowe. :-)

Mnie nic nie leci z piersi. Ale z tego co czytałam, to może być ta siara.

Jaki wózek kupujesz? Ja nie mam pojęcia jaki mam kupić, chciałabym żeby był ten 3 w 1 że gondolka spacerowka i jeszcze nie wiem jak to się nazywa ten mały fotelik samochodowy możesz też montować i żeby miał duże koła najlepiej nie plastiki i żeby był lekki Ajj

reklama
Pyscek- siara ;) moze tez byc żółtawa.

Na wózek 2w1 mam zamiar wydac max 2 tysie więc w tych cenach szukam. Na razie ten amelis pro podoba mi się najbardziej.

U nas tez ma sie na burze. Niech cos popada, bo mloda nieznośna a mnie łeb boli

Do góry