Zeby sie nie wystraszył hahahah klasykę tez gruba lubie
To moze jakas balladę im na początek zapodaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zeby sie nie wystraszył hahahah klasykę tez gruba lubie
To moze jakas balladę im na początek zapodaj
A mój dzidziuś jakoś się za bardzo nie chce ruszać i od dwóch dni mam jakiegoś doła i ciągle płacze i sama nie wiem czemu ajj
Poczekaj jeszcze trochę to mlody/ młoda ci zagra hehe
Słuchaj a weź sobie na poprawę nastroju pobaw sie z tymi słuchawkami. Ja puściłam sonatę księżycowa odzew nijaki a potem coś żywszego i był ewidentny kopniak od razu banan na twarzy
Grać se moze ale jak zaśpiewa to uduszę hahahaha
A właśnie będziecie od malegobich uczyć norweskiego i tak do nich tez mowić w dwóch językach czy tylko po polsku?
No tak tu masz racje z pewnością w przedszkolu sporo naucza )Nie no co ty jaki norweski tylko polski w domu - norweskiego bedzie ponad to dookoła wole zeby sir uczył nora od Norwegów a nie ode mnie pewnie blednie. Spokojnie zdazy sie nauczyć jak pojdzie do przedszkola jak rok bedzie miec - nie ma potrzeby palic glupa w domu