reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka woda utleniona do płukania działa cuda, płukanie rozcienczonym olejkiem z drzewa herbacianego również, najlepiej najpierw woda, potem olejek, płukanie miodem na koniec

reklama
simka ja niepomoge bo nigdy niemiałam problemu z gardłem zwłaszcza w ciąży jedynie problem z bolącymi nerkami
co do pempka mój się raczej niezmienił i na szczęście nie jest owłosiony uuffff
ręczniki z kapturkiem mam 3szt. 2 duże i jeden mały po synku ale jeden dokupię do szpital ja wole te większe bo starcza na dłużej i lepiej się owija maluszka
wizyte mam 18.08 i tez mi się dłuzy:-/
grubasek witaj:-)
paula super pojazd dla maluszków a reczniki boskie,wczoraj byłam w biedronie wiec albo byłam ślepa albo niebyło:-/

ImageUploadedByForum BabyBoom1439299635.577124.jpg

Mamy już pierwszego chętnego na wozkowe przejażdżki :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439299635.577124.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439299635.577124.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 78
Ale woda taka przegotowana letnia, z solą zwykłą kuchenną czy jaką? Bo z wodą utlenioną to ja się boję ze połknę.

simka ja niepomoge bo nigdy niemiałam problemu z gardłem zwłaszcza w ciąży jedynie problem z bolącymi nerkami
co do pempka mój się raczej niezmienił i na szczęście nie jest owłosiony uuffff
ręczniki z kapturkiem mam 3szt. 2 duże i jeden mały po synku ale jeden dokupię do szpital ja wole te większe bo starcza na dłużej i lepiej się owija maluszka
wizyte mam 18.08 i tez mi się dłuzy:-/
grubasek witaj:-)
paula super pojazd dla maluszków a reczniki boskie,wczoraj byłam w biedronie wiec albo byłam ślepa albo niebyło:-/

To nie ręczniki tylko kocyki :) były razem z torbami do przewijania i kolderkami dziecięcymi ale nie w każdej biedronce wszystko jest :)

Iwix moja młodsza tez w październiku skonczy 7, wiec mamy taka sama przerwe.
Starsza bedzie miala 13, mysle ze czasami cos pomoże.

Jaki słodzial ;) ja mam dwa i nie nadążam z odkłaczaniem aż się boję co będzie z dzieckiem:szok:

U mnie to samo.. W te upały kłącza jeszcze bardziej niż normalnie włosy fruwają dosłownie wszędzie mimo ze wywaliłem dywan i codziennie sie odkurza mam nadzieje ze to tylko kwestia tych upałów bo Maz straszy ze zgoli je na centymetr :D a to nasze dwa gzuby ImageUploadedByForum BabyBoom1439303261.537475.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439303261.537475.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439303261.537475.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Simka nie polkniesz, najwyżej zygniesz ;p koleżanki synek niecałe 3 lata plukal i wypluwał bez problemów, to jest tak niedobre ze spoko nie wypijesz ;p

Do góry