Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Simka woda utleniona do płukania działa cuda, płukanie rozcienczonym olejkiem z drzewa herbacianego również, najlepiej najpierw woda, potem olejek, płukanie miodem na koniec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
simka ja niepomoge bo nigdy niemiałam problemu z gardłem zwłaszcza w ciąży jedynie problem z bolącymi nerkami
co do pempka mój się raczej niezmienił i na szczęście nie jest owłosiony uuffff
ręczniki z kapturkiem mam 3szt. 2 duże i jeden mały po synku ale jeden dokupię do szpital ja wole te większe bo starcza na dłużej i lepiej się owija maluszka
wizyte mam 18.08 i tez mi się dłuzy:-/
grubasek witaj:-)
paula super pojazd dla maluszków a reczniki boskie,wczoraj byłam w biedronie wiec albo byłam ślepa albo niebyło:-/
Ale woda taka przegotowana letnia, z solą zwykłą kuchenną czy jaką? Bo z wodą utlenioną to ja się boję ze połknę.
Jaki słodzial ja mam dwa i nie nadążam z odkłaczaniem aż się boję co będzie z dzieckiem