reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzisiaj tak cały dzień temat o sushi, że aż mnie naszło ( mimo że nie przepadam za sushi) i po pracy dzisiaj chodziłam i szukałam sushi z grillowana ryba Ale nigdzie nie mogłam znaleźć, a taka ochota mnie naszła, u mnie dalej straszny upał nie wiem jak ja żadne, na szczęście jutro wolne:)

reklama
Dzisiaj tak cały dzień temat o sushi, że aż mnie naszło ( mimo że nie przepadam za sushi) i po pracy dzisiaj chodziłam i szukałam sushi z grillowana ryba Ale nigdzie nie mogłam znaleźć, a taka ochota mnie naszła, u mnie dalej straszny upał nie wiem jak ja żadne, na szczęście jutro wolne:)

Chyba w wiekszosci sushi barach sa z grilowana rybka :) u nas w trojmiescie na pewno ale jadlam z surowym tunczykiem i zyje ale jadlam w sprawdzonej knajpce

Na podrażnienia polecan ten żel, dziś kupiłam i od razu pomogło :)

Załączniki

• 1439151841390.jpg
    1439151841390.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 39
Chyba w wiekszosci sushi barach sa z grilowana rybka :) u nas w trojmiescie na pewno ale jadlam z surowym tunczykiem i zyje ale jadlam w sprawdzonej knajpce

Hmm ja z surową ryba jednak się boję, w Polsce ogólnie duży większy wybór jedzenia , w Austrii nawet chipsy to głównie papryka i solone , a w Polsce 100 smaków:) może jutro jeszcze poszukam z grillowana rybka, fajnie by było gdzieś znaleźć :)

Dlatego jeszcze u nas nie ma takiej otylosci ;) jak bylam za granica to nie moglam kupuc normalnego chleba... co bylo nie do pomyslenia

Dlatego jeszcze u nas nie ma takiej otylosci ;) jak bylam za granica to nie moglam kupuc normalnego chleba... co bylo nie do pomyslenia

O kochana u mnie w piekarni kupisz bardzo dobre jakościowo nie oszukane i nie barwione karmelem :) takze bywają miejsca na swiecie gdzie Chleb jest dobry:)
Na 40 rodzajów chleba tylko 3 sa białe :)

No tutaj też nie ma ani normalnego pieczywa ani wędliny wszystko chemia, ale to prawda to co w Polsce pokazują w telewizji czy piszą na internecie ze ktoś jest chory tak bardzo otyly i w Polsce takiego człowieka 200 kg nie jest tak łatwo spotkać to ja tutaj codziennie widuję i to nie jedna czy dwie osoby Ale mnóstwo i to jest straszne

reklama
No a co do otyłości Polska leci niestety na łeb na szyje ..;( jest ogromny problem otyłości wsród dzieci i kuleje edukacja dorosłych w tym kierunku... Nie jest tak pieknie niestety

Do góry