reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja spalam dobrze bo wrocilismy po polnocy, wstalam oczywiscie 3 razy na siku ale wyspalam sie :)

Bucia kup dobre lubrykanty w aptece i jazda, nie ma co z seksu rezygnowac :)

reklama
JJuti77 chyba nie jest aż tak źle ???

Ja zauważyłam że przy Olinie było lepiej też jest jakoś inaczej, cholera wi o co chodzi ???? Ale sexik musi być :) :) bo jak żyć bez tego dobrodziejstwa ???

Chica na placu a my z olinem w sypialni się chodzimy :) on oczywiście śpi a ja zamiast sobie odpocząć to na tablecie siedzę;)

Zasłoniłam rolete zewnętrzną, zamknęłaM okno i puściłam wiatrak :) nie wychodzę dziś z tego pomieszczenia :)

Ulicha niestety jest... :-(
Najpierw był zakaz w I trymestrze bo miałam bóle brzucha. Potem już witaliśmy się z gąską... ale przyszło plamienie i znowu zakaz...
Pozwolił nam tylko spróbować z pieszczotami i jak nie będzie plamienia, bólu czy skurczy po kilku razach to wtedy może...
Ale szczerze mówiąc, boimy się... :-(

dziewczyny wyszlismy na chwile do klepów, kilka kroków od domu.. postałam chwle w drogerii babki zaczeły pryskac, smierdziało i gorąco myslałam ze padne, zostawiłam kase i mówie ze musze wyjsc, wode kupiłam bo bym do domu chyba nie wróciła ;/ teraz w domu sie chłodze przy wiatraku i musze cos powoli ogarniac i obiad robic ... w cieniu przed chwilą było 31 a w słondu 41 .. a jeszcze ledwo 10 :(

co do seksu to my własciwie nie mamy jakichs wiekszych obaw, wiadomo troche delikatniej niz zwykle alee u nas od 2 miesiecy mieszkamy u rodziców i dochodzą problemy natury logistycznej :D

Ulicha niestety jest... :-(
Najpierw był zakaz w I trymestrze bo miałam bóle brzucha. Potem już witaliśmy się z gąską... ale przyszło plamienie i znowu zakaz...
Pozwolił nam tylko spróbować z pieszczotami i jak nie będzie plamienia, bólu czy skurczy po kilku razach to wtedy może...
Ale szczerze mówiąc, boimy się... :-(

Przepraszam :) u ciebie kochana jest troszkę inna sytuacja :( no musicie się obejść smakiem a może kolo 3 trymestru będzie lepiej ??? I wtedy sobie spróbujcie :)

reklama
Nie przepraszaj. Nie masz za co. :-)
Zobaczymy. Ochota jest. Ale najważniejsze dla nas jest bezpieczeństwo naszego dziecka. Ważne, że obydwoje się co do tego zgadzamy i wspieramy. :-)

Do góry