reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No ja jeszcze nie wykrywam wyraźnych ruchow niestety rylko czasami cos tsm sie zadzieje ale klamalabym jakbym powiedziała ze to na pewno dziecko , wiec czekam ...:)

Ale Ty jesteś w pierwszej ciąży a ja w 4...z tym ze to dopiero druga z którą jestem w takiej fazie zaawansowania. Z Marysią mam wpisane pierwsze ruchy 19/20 tc, teraz jestem w 18 wiec jak na kolejną ciążę to chyba czas najwyższy ;)

U mnie taki kwiecień - na cienki długi rękaw :D

A mnie cos w pachwinach kluje i ciągnie - piąty miesiac sie ostro zaczyna u mnie widze

Emenems, pogody zazdroszczę. U mnie upał, powietrze stoi, a ja bloku z wielkiej płyty... Masakra....

Co do kłucia i ciągnięcia mnie od 2 dni, najczęściej wieczorami ciągnie i to dość mocno w okolicach spojenia łonowego. Wczoraj pytałam lekarza i on powiedział, że teraz właśnie zaczyna nam się okres największego wzrostu macicy i dzidzi. I takich atrakcji możemy się spodziewać coraz częściej i mocniej. Jak bardzo boli to wziąć nospę, nawet dwie. Jak to nie pomoże to wtedy konsultacja z lekarzem.

A to różnica ktora ciaza ? Nie widziałam - no czrkam czekam u nas mowia ze 22 tydzien to ruchy wiec spokojnie :) ale jeszcze tydzien do usg i nie moge sie doczekac !!! Masakra :)

Akurat mama i tata beda to sie dowiedzą "na zywo" jaka płeć :)

U mnie upał 35 stopni stopni a ja w pracy a w pracy tak samo gorąco, jeszcze do 16 muszę wytrzymać :) vivienne zazdroszczę ci ruchów, też bym chciała już czuć, a co do zakupów to chłopak mi jeszcze nie pozwala kupować a już nie mogę się doczekac :) u mnie też trochę dzisiaj pobolewa mam nadzieję że wszystko ok

reklama
Jak pokazalam mezowi co mi sie podoba z tej storny co mi Joa podała to mnie wyśmiał i mowi ze pierwsze miesiace maja byc praktyczne a nie ładne no ej on sie nie zna no

Do góry