reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No ja jeszcze nie wykrywam wyraźnych ruchow niestety rylko czasami cos tsm sie zadzieje ale klamalabym jakbym powiedziała ze to na pewno dziecko , wiec czekam ...:)

Ale Ty jesteś w pierwszej ciąży a ja w 4...z tym ze to dopiero druga z którą jestem w takiej fazie zaawansowania. Z Marysią mam wpisane pierwsze ruchy 19/20 tc, teraz jestem w 18 wiec jak na kolejną ciążę to chyba czas najwyższy ;)

U mnie taki kwiecień - na cienki długi rękaw :D

A mnie cos w pachwinach kluje i ciągnie - piąty miesiac sie ostro zaczyna u mnie widze

Emenems, pogody zazdroszczę. U mnie upał, powietrze stoi, a ja bloku z wielkiej płyty... Masakra....

Co do kłucia i ciągnięcia mnie od 2 dni, najczęściej wieczorami ciągnie i to dość mocno w okolicach spojenia łonowego. Wczoraj pytałam lekarza i on powiedział, że teraz właśnie zaczyna nam się okres największego wzrostu macicy i dzidzi. I takich atrakcji możemy się spodziewać coraz częściej i mocniej. Jak bardzo boli to wziąć nospę, nawet dwie. Jak to nie pomoże to wtedy konsultacja z lekarzem.

A to różnica ktora ciaza ? Nie widziałam - no czrkam czekam u nas mowia ze 22 tydzien to ruchy wiec spokojnie :) ale jeszcze tydzien do usg i nie moge sie doczekac !!! Masakra :)

Akurat mama i tata beda to sie dowiedzą "na zywo" jaka płeć :)

U mnie upał 35 stopni stopni a ja w pracy a w pracy tak samo gorąco, jeszcze do 16 muszę wytrzymać :) vivienne zazdroszczę ci ruchów, też bym chciała już czuć, a co do zakupów to chłopak mi jeszcze nie pozwala kupować a już nie mogę się doczekac :) u mnie też trochę dzisiaj pobolewa mam nadzieję że wszystko ok

reklama
Jak pokazalam mezowi co mi sie podoba z tej storny co mi Joa podała to mnie wyśmiał i mowi ze pierwsze miesiace maja byc praktyczne a nie ładne no ej on sie nie zna no

Do góry