Marzenka trzymaj się, trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!
Nadrobiłam Was
Pierwszy sukces tego dnia!
Co do dotykania brzucha, to jeszcze nie nie jest za duży więc ludzie się nie rzucają na niego, ale tez już chciałam wcisnąć maleństwo mężowi. Powiedział, że gdyby było to możliwe, to przejąłby ode mnie go na 1 miesiąc ale tylko na ten ostatni z rodzeniem. Taką wazelinę mi strzelił
Ogólnie ostatnio kochany z niego chłopak. Ja korzystam z faktu, że nie musze chodzić do pracy jak mogę. Oczywiście pomimo dolegliwości typu krew z nosa, ból brzucha, zgaga :/ Pojechałam sobie na weekend do rodziców i wróciłam dopiero we wtorek. Wczoraj od rana cały dzień z koleżankami w Gdyni. Jak wracałam o 22 to trochę miałam wyrzuty sumienia,że dosyć, że chłop zasuwa w upale, ja mu obiadu nie zrobiłam, to jeszcze tak się spieszyłam, że syf w kuchni totalny zostawiłam. Wracam, a tu wysprzątane a on szczęśliwy, że wreszcie mnie widzi
)) Chyba czasami trzeba im pozwolić zatęsknić aby docenili co mają.
Mnie pogoda tak za bardzo nie denerwuje. Lubię się wygrzać. Oczywiście jak nie trzeba dusić się w blokach z wielkiej płyty i można wyjść na świeże powietrze. No i w Gdańsku jest jednak przyjemniej niż w PL centralnej przez ciągły wiatr. No i strasznie się cieszę, że jest tak pięknie akurat jak jedziemy na żagle (juz w sobotę)! Zaliczyłam juz deszcze i przymrozki na łódce, więc baardzo się cieszę, że tym razem zapowiada się inaczej!
Emenems słyszałaś o sklepie akpol w Gdańsku?
Akpol Baby - sklep dla dzieci i niemowląt, foteliki samochodowe, wózki dziecięce - Akpolbaby Może tam się przejedziecie?
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie