reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems zorientuj się o takie kombinezony do fotelików. Dziecko ubierasz w normalne śpiochy, zapinasz w foteliku i na to nakładasz taki specjalny kombinezon. Na długie podróże idealne bo w samochodzie to zdejmuszesz bez wypinania dziecka. Poza tym to dużo bezpieczniejsze. Na tym kursie co byłam facet mówił, że nie powinno się zapinac dziecka w kombinezonie bo ob jest zwykle duży, puchowy i mozna noe dopiąć pasów, albo mogą być luzy i dziecko w tym kombinezonie nie hest dobrze zabezpieczone.

Ja chyba się skuszę na taki do fotelika.

Ekstra rozwiazanie u mnie !! Rewelacja - dzieki - tez z checia linka obczaje :)

reklama
No super sprawa pierwsze slysze! Ale u mnie kiedys czytalam na necie ze na wyjscie ze szpitala oielegniarka ubiera i zapiba w fotelik.

Jak jutro będę na kompie to obczaję i coś wrzucę. Ale to i tak się kupuje do marki swojego fotelika. Ale wrzucę coś na wzór, żebyście wiedziały czego szukać.

Ogolnie maz zaczyna wózki szukać - i czy lepeiej na wsi ale wszedzie absolutnie chodniki plus zawsze odśnieżone ale gory wiec góra dol ciagle, trójkołowe czy zwykle ?

Znajomi, którzy mają 3 dzieci a ona jest blogerką i testuje różne rzeczy dla dzieci w tym wózki polecili mi ostatnio bumblerine igloo - jest wersja na 3 i 4 koła. Nadają się i w teren i na miasto, do tego lekkie 9-11kg. Muszę pojechać i zobaczyć jak się prowadzi. Ale na razie to mój faworyt. I kosztuje trochę ponad 2 tysie. A spacerówka posłuży dość dlugo.

reklama
Znajomi, którzy mają 3 dzieci a ona jest blogerką i testuje różne rzeczy dla dzieci w tym wózki polecili mi ostatnio bumblerine igloo - jest wersja na 3 i 4 koła. Nadają się i w teren i na miasto, do tego lekkie 9-11kg. Muszę pojechać i zobaczyć jak się prowadzi. Ale na razie to mój faworyt. I kosztuje trochę ponad 2 tysie. A spacerówka posłuży dość dlugo.

Juz wysłałam do meza bedzie szukał

Do góry