reklama
Zorria- i masz rację, po co się stresować Chociaż w sumie ja te chyba prenatalne drugie będę miała, bo dostałam skierowanie do pracowni usg i badań prenatalnych i teraz nie wiem czy zrobią ogólne czy na serduszku się skupią
W weekend będzie mnie mniej, wyjeżdżam do tej Gdyni Jupiii, 3 dni bez męża i dziecia, za to z koleżankami
W weekend będzie mnie mniej, wyjeżdżam do tej Gdyni Jupiii, 3 dni bez męża i dziecia, za to z koleżankami
green_parsley
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja dzis nie spalam cala noc... juz wieczorem zaczela bolec mnie glowa, ale w nocy bol osiagnal apogeum i trwa do tej pory. Jeszcze nigdy w zyciu tak mocno nie bolala mnie glowa, z tylu za uszami, szczegolnie w dole glowy... nie wiem co robic, bol jest juz nie do zniesienia, a mam dzis mnostwo roboty i latania, bo w nocy wyjezdzamy nad morze.
Hej ja sie obudziłam o 5 i już nie mogę zasnąć. Brałaś coś na ból głowy? Ja w tej mojej gorączce miałam pozwolenie na eferalgan musujący 500mlg i pomagał mi nieziemsko na ból głowy moze spróbuj? Apap nic nie dawał a to pomogło i gin mi pozwalała wiec nie zaszkodzi. 3maj sie tamHej dziewczyny, ja dzis nie spalam cala noc... juz wieczorem zaczela bolec mnie glowa, ale w nocy bol osiagnal apogeum i trwa do tej pory. Jeszcze nigdy w zyciu tak mocno nie bolala mnie glowa, z tylu za uszami, szczegolnie w dole glowy... nie wiem co robic, bol jest juz nie do zniesienia, a mam dzis mnostwo roboty i latania, bo w nocy wyjezdzamy nad morze.
green_parsley
Paulletah, nie bralam bo mam tylko Ibum, jak otworza apteke to pojade cos kupic, bo inaczej zwariuje.
Dzieki!
Dzieki!
betina018
Czy was tez brzuchy swędzą ?? No przeciez sie myje
Haha a myślałam że tylko mnie i siedziałam cicho
Tutti_frutti_by-Iga
Wczoraj na wizycie wszystko ok w sunie to wbiłam sie tylko miedzy kobietami zeby odebrać wyniki ale jak mi gine wyznaczył wizytę na 5 sierpnia powiedziałam mu ze nie wytrzymam i ze muszę zerknąć tylko czy wszystko ok sekundke i sie Zgodził, córeczka leżała przekrecona główka w dół mała akrobatka! Takie szaleństwa wyprawia! Wiec mi zostaje czekać do 5 na konkretna wizytę i wtedy vede jakoś w 18 tygodniu i cos czy to juz sie zalicza do polowkowego według Was? Jak nastroje? Ja jeszcze moim klientkom nie powiedziałam o ciazy i jakoś sie nie zorientowały po brzuchu bo ja zawsze luźne rzeczy mam na sobie! Po wakacjach we wrześniu mnie zobaczą juz z brzuszkiem pokaźnym na pewno! Dziś mam trudny dzień, 14 klientek i jadą do centrum oddalonego ode mnie jaka godzinie drogi autostrada! W międzyczasie szczeniaczki otworzyły oczka i prace remontowe w nowym domku wrą!
reklama
green_parsley
Iga ja tez mam wizyte 5 sierpnia ;-)
Brzuch mnie narazie nie swedzi, ale moze dlatego, ze on juz dawno jest wiekszy, niezaleznie od ciazy :-)
Brzuch mnie narazie nie swedzi, ale moze dlatego, ze on juz dawno jest wiekszy, niezaleznie od ciazy :-)