reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Patrzę na swój suwaczek i widze ze zaniża mi troche wiek ciazy . Mały ma już 7,5 cm , Acha i na razie wyglądał bardziej na faceta bo cos miedzy nogami było widać :)

reklama
Zorria- i masz rację, po co się stresować :) Chociaż w sumie ja te chyba prenatalne drugie będę miała, bo dostałam skierowanie do pracowni usg i badań prenatalnych i teraz nie wiem czy zrobią ogólne czy na serduszku się skupią

W weekend będzie mnie mniej, wyjeżdżam do tej Gdyni :) Jupiii, 3 dni bez męża i dziecia, za to z koleżankami :)

Hej dziewczyny, ja dzis nie spalam cala noc... juz wieczorem zaczela bolec mnie glowa, ale w nocy bol osiagnal apogeum i trwa do tej pory. Jeszcze nigdy w zyciu tak mocno nie bolala mnie glowa, z tylu za uszami, szczegolnie w dole glowy... nie wiem co robic, bol jest juz nie do zniesienia, a mam dzis mnostwo roboty i latania, bo w nocy wyjezdzamy nad morze.

Hej dziewczyny, ja dzis nie spalam cala noc... juz wieczorem zaczela bolec mnie glowa, ale w nocy bol osiagnal apogeum i trwa do tej pory. Jeszcze nigdy w zyciu tak mocno nie bolala mnie glowa, z tylu za uszami, szczegolnie w dole glowy... nie wiem co robic, bol jest juz nie do zniesienia, a mam dzis mnostwo roboty i latania, bo w nocy wyjezdzamy nad morze.
Hej ja sie obudziłam o 5 i już nie mogę zasnąć. Brałaś coś na ból głowy? Ja w tej mojej gorączce miałam pozwolenie na eferalgan musujący 500mlg i pomagał mi nieziemsko na ból głowy moze spróbuj? Apap nic nie dawał a to pomogło i gin mi pozwalała wiec nie zaszkodzi. 3maj sie tam :)

w piwerwszej ciazy mnie swedzial,teraz puki co jeszcze nie,ale jak mi sie rozstepy na nogach robily to mnie strasznie swedzialy, na brzuchu na szczescie nie wyszly licze,ze w tej ciazy tez sie nie zrobia:/

Ostatnia edycja:
Wczoraj na wizycie wszystko ok w sunie to wbiłam sie tylko miedzy kobietami zeby odebrać wyniki ale jak mi gine wyznaczył wizytę na 5 sierpnia powiedziałam mu ze nie wytrzymam i ze muszę zerknąć tylko czy wszystko ok sekundke i sie Zgodził, córeczka leżała przekrecona główka w dół mała akrobatka! Takie szaleństwa wyprawia! Wiec mi zostaje czekać do 5 na konkretna wizytę i wtedy vede jakoś w 18 tygodniu i cos czy to juz sie zalicza do polowkowego według Was? Jak nastroje? Ja jeszcze moim klientkom nie powiedziałam o ciazy i jakoś sie nie zorientowały po brzuchu bo ja zawsze luźne rzeczy mam na sobie! Po wakacjach we wrześniu mnie zobaczą juz z brzuszkiem pokaźnym na pewno! Dziś mam trudny dzień, 14 klientek i jadą do centrum oddalonego ode mnie jaka godzinie drogi autostrada! W międzyczasie szczeniaczki otworzyły oczka i prace remontowe w nowym domku wrą!

reklama
Iga ja tez mam wizyte 5 sierpnia ;-)
Brzuch mnie narazie nie swedzi, ale moze dlatego, ze on juz dawno jest wiekszy, niezaleznie od ciazy :-)

Do góry