reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Patrzę na swój suwaczek i widze ze zaniża mi troche wiek ciazy . Mały ma już 7,5 cm , Acha i na razie wyglądał bardziej na faceta bo cos miedzy nogami było widać :)

reklama
Zorria- i masz rację, po co się stresować :) Chociaż w sumie ja te chyba prenatalne drugie będę miała, bo dostałam skierowanie do pracowni usg i badań prenatalnych i teraz nie wiem czy zrobią ogólne czy na serduszku się skupią

W weekend będzie mnie mniej, wyjeżdżam do tej Gdyni :) Jupiii, 3 dni bez męża i dziecia, za to z koleżankami :)

Hej dziewczyny, ja dzis nie spalam cala noc... juz wieczorem zaczela bolec mnie glowa, ale w nocy bol osiagnal apogeum i trwa do tej pory. Jeszcze nigdy w zyciu tak mocno nie bolala mnie glowa, z tylu za uszami, szczegolnie w dole glowy... nie wiem co robic, bol jest juz nie do zniesienia, a mam dzis mnostwo roboty i latania, bo w nocy wyjezdzamy nad morze.

Hej dziewczyny, ja dzis nie spalam cala noc... juz wieczorem zaczela bolec mnie glowa, ale w nocy bol osiagnal apogeum i trwa do tej pory. Jeszcze nigdy w zyciu tak mocno nie bolala mnie glowa, z tylu za uszami, szczegolnie w dole glowy... nie wiem co robic, bol jest juz nie do zniesienia, a mam dzis mnostwo roboty i latania, bo w nocy wyjezdzamy nad morze.
Hej ja sie obudziłam o 5 i już nie mogę zasnąć. Brałaś coś na ból głowy? Ja w tej mojej gorączce miałam pozwolenie na eferalgan musujący 500mlg i pomagał mi nieziemsko na ból głowy moze spróbuj? Apap nic nie dawał a to pomogło i gin mi pozwalała wiec nie zaszkodzi. 3maj sie tam :)

w piwerwszej ciazy mnie swedzial,teraz puki co jeszcze nie,ale jak mi sie rozstepy na nogach robily to mnie strasznie swedzialy, na brzuchu na szczescie nie wyszly licze,ze w tej ciazy tez sie nie zrobia:/

Ostatnia edycja:
Wczoraj na wizycie wszystko ok w sunie to wbiłam sie tylko miedzy kobietami zeby odebrać wyniki ale jak mi gine wyznaczył wizytę na 5 sierpnia powiedziałam mu ze nie wytrzymam i ze muszę zerknąć tylko czy wszystko ok sekundke i sie Zgodził, córeczka leżała przekrecona główka w dół mała akrobatka! Takie szaleństwa wyprawia! Wiec mi zostaje czekać do 5 na konkretna wizytę i wtedy vede jakoś w 18 tygodniu i cos czy to juz sie zalicza do polowkowego według Was? Jak nastroje? Ja jeszcze moim klientkom nie powiedziałam o ciazy i jakoś sie nie zorientowały po brzuchu bo ja zawsze luźne rzeczy mam na sobie! Po wakacjach we wrześniu mnie zobaczą juz z brzuszkiem pokaźnym na pewno! Dziś mam trudny dzień, 14 klientek i jadą do centrum oddalonego ode mnie jaka godzinie drogi autostrada! W międzyczasie szczeniaczki otworzyły oczka i prace remontowe w nowym domku wrą!

reklama
Iga ja tez mam wizyte 5 sierpnia ;-)
Brzuch mnie narazie nie swedzi, ale moze dlatego, ze on juz dawno jest wiekszy, niezaleznie od ciazy :-)

Do góry