reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hej laski :)

Noc do bani :( byłam z młodym u lekarza no i ma poszczepienną różyczkę i zaczątki prawdopodobnie anginy :( żyć nie umierać a moja małą marudką :( ja padam juz na pyszczek bo pół nocy nie spałam, teraz chorobka ma drugą drzemkę i może ka się zdrzeme razem z nim ???

Dzien dobry kochane :)

Jak skóra swędzi to smarować i to obficie, ponoc to pierwsza oznaka nadciągających rozstępów.

Green_parsley na silny bol głowy serio nie warto sie męczyć tylko łyknąć jakieś tabletki ,oczywiście te dopuszczalne w ciazy. Niestety ciało bardziej ukrwione to czasem niewyrabia z pompowaniem tej krwi no i stad bóle głowy u ciężarnych. Czasem jesli bol jest przewlekle to lepiej poinformować lekarza.

Juti777 tak jak z bólem głowy ,żyły są bardziej widoczne bo zwiekszyła sie nam ilośc krwi. Czesto po porodzie same ładnie znikają. Zawsze po porodzie mozesz zaopatrzyć sie w specjalne rajstopy przeciw zylakom.

AngelikaSabina no niestety głupie sny w ciazy to normalka. U mnie sa takie ze czasem sama za głowę sie łapie. Nie myśl o tym...bedzie dobrze...

Martusia oj :( moze cos zaradzi.
Ulicha współczuje :(
Chore dzieci niestety to najgorsze co moze byc :(
Zdrowia dla synka.

Odnośnie zakupów byłam oglądać wózki i jestem rozczarowana. Jeszcze trzy sklepy chce sprawdzic bo w pierwszym ani jeden mi nie pasował.

reklama
Do góry