reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hej laski :)

Noc do bani :( byłam z młodym u lekarza no i ma poszczepienną różyczkę i zaczątki prawdopodobnie anginy :( żyć nie umierać a moja małą marudką :( ja padam juz na pyszczek bo pół nocy nie spałam, teraz chorobka ma drugą drzemkę i może ka się zdrzeme razem z nim ???

Dzien dobry kochane :)

Jak skóra swędzi to smarować i to obficie, ponoc to pierwsza oznaka nadciągających rozstępów.

Green_parsley na silny bol głowy serio nie warto sie męczyć tylko łyknąć jakieś tabletki ,oczywiście te dopuszczalne w ciazy. Niestety ciało bardziej ukrwione to czasem niewyrabia z pompowaniem tej krwi no i stad bóle głowy u ciężarnych. Czasem jesli bol jest przewlekle to lepiej poinformować lekarza.

Juti777 tak jak z bólem głowy ,żyły są bardziej widoczne bo zwiekszyła sie nam ilośc krwi. Czesto po porodzie same ładnie znikają. Zawsze po porodzie mozesz zaopatrzyć sie w specjalne rajstopy przeciw zylakom.

AngelikaSabina no niestety głupie sny w ciazy to normalka. U mnie sa takie ze czasem sama za głowę sie łapie. Nie myśl o tym...bedzie dobrze...

Martusia oj :( moze cos zaradzi.
Ulicha współczuje :(
Chore dzieci niestety to najgorsze co moze byc :(
Zdrowia dla synka.

Odnośnie zakupów byłam oglądać wózki i jestem rozczarowana. Jeszcze trzy sklepy chce sprawdzic bo w pierwszym ani jeden mi nie pasował.

reklama
Do góry