reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U mnie laktator to podstawa bo nie wyobrażam sobie dwóch na raz karmić a tak to Maz jednego z butli i jakoś łatwiej będzie :)

Prawda jest taka ze wiele rzeczy jest naprawdę niepotrzebnych ...

reklama
Emenems- w przyszłym tygodniu, chyba od pn będę robić konkurs na blogu, bo mam 3 takie książki do wydania :)

martusia- u mnie rożek się przydał, bo Młoda traciła szybko ciepło (chociaż był maj) i była tak maleńka, ze w rożku łatwiej mi ją chwycić było :)
A laktator miałam, ale jakiś tańszy kijowy z canpola i za cholerę nie umiałam tym odciągać, malutko mi szło
chcę linka ;)

jedyne co mi się nie przydało to gąbkowa wkłądka do wanienki, stała nieodpakowana z 1,5 roku aż bratowej wcisnęłam :) A tak wszystko co kupiłam raczej było używane. Karuzelek, baldachimw nie miałam i raczej znów nie planuję :)

Paulina- cena ok, ale czy będzie "zaciągał" dobrze? Jak wspominałam miałam z canpola i taki średni był, albo ja nie umiałam. teraz wolę zainwestowac ciut więcej i kupić medeli lub TT

Ależ mam ochotę na zelki, już dzwoniłam do meża, by wjechał do tesco po pracy i mi kupił :p A on dopiero o 23 kończy, a ja chcę już :p

ja miałam z tomme tippee ręczny .. mleka miałam dużo wiec musiałam się namachac nieźle czasem żałowała ze nie jest elektryczny :p

reklama
Paulina- cena ok, ale czy będzie "zaciągał" dobrze? Jak wspominałam miałam z canpola i taki średni był, albo ja nie umiałam. teraz wolę zainwestowac ciut więcej i kupić medeli lub TT

Ależ mam ochotę na zelki, już dzwoniłam do meża, by wjechał do tesco po pracy i mi kupił :p A on dopiero o 23 kończy, a ja chcę już :p

Ja właśnie sie nie znam kompletnie na markach zaraz zobaczę te o których piszesz :) dołożyć trochę to nie problem ważne żeby działało jak należy

Do góry