reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Laski szczerze to pierwszy raz widzę tak otulacz :) nie Kuala nigdy wiec tym razem chyba tez sobie odpuszczę. . wiem ze dzieciom tak fajnie otulonym być ale myślę że wystarczy rożek :)

reklama
Dziewczyny straszna beka - mam w domu dwie szuflady sentymentalne - czyli graty i pamiątki od podstawówki ( typu papierek po cukierku ktory tylko mi cos mowi :D) i znalazłam to Hahhaha
Pamietam jak dzis kolezanki w 7 klasie podstawówki podrzucimy mi to na religii bo strasznie byłam zakochana W jednym chłopaku - oczywiscie nie wiem co to ma wspólnego ale wtedy było nam strasznie do smiechu - ten wycinek ma 20 lat !!

Zobacz załącznik 701122

Tytuł był "jak byc piekna w ciazy "

:D ale trzeba przyznać ze mamuśka w stroju wyglada całkiem sexy :D

Emenmes- nieźle :)

Czytam właśnie książkę Dieta przyszłej matki- Emenems coś dla Ciebie. Wszystko dokładnie wytłumaczone ile się powinno przytyć, co jeść itd.
Mam nadzieję doczytam do niedzieli

dziewczyny ilez ja zbednych rzeczy kupilam w ciazy z Olim. Karuzelka - bal sie. Rozek - rozkopywal sie. niedrapki - sciagal. Czapeczki - caly mokry. Laktator - pare razy uzylam ale ze bylam glupia i wiecej mm dawalam to mleczko stracilam. itp. niektore rzeczy to wyciaganie kasy, tak samo jest z rzeczami dla kobiet w ciazy...

Simka nie panikuj do stycznia kupa czasu. i owszem po CC da się SN, na fejsie jest nawet grupa - chcesz linka?

reklama
Do góry