reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka wariatko nie myśl teraz o porodzie, jeszcze daleko to tego magicznego dnia :) a ja ci życzę SN, będzie dobrze, nie doluj się już teraz :)

reklama
Mi teściowie chcą kupić wózek a moja mama łóżeczka :D ja sobie już kolekcjonuje ubranka i w przyszłym miesiącu na ruszt idzie laktator i rogal :D

Ulicha- kiedy ja się już stresuję. Nienawidze operacji i szpitali, a coraz częściej czytam o powikłaniach po cc :(

A mi kto kupi wózek? Kurka chętnych nie ma :p

Ja laktator mam po siostrze ani razu mie używany :Dsiostra poddała sie juz w szpitalu wiec z pudełka nie zdążyła wyjac - to ze ma 6 lat to nic nie ?

Kurcze szkoda ze mi nikt nie chce wózka ani łóżeczka kupić :D

Tutti jak po konsultacji w sprawie wyników ?

emenems ja mam Siostrzenca z 2009 roku. jak się Anita urodziła w 2011 i miał dwa lata to siostra mi oddala ostatnie jego pampersy rozmiar 5 bo mówi ze jej się nie przydadzą. . wiec leżały u mnie i leżały. . i nadal leżą bo moja Anita taki gigant ze zdążyła przy 4 nauczyć się nocnikowania hehe jeszcze niedawno dawałam je szwagierce jakby nas była i zapomniała swoich wiec myślę że laktator tez zadziała :p

Nie :p przy pierwszym nikt się nie oferował :p a ze teraz teoretycznie powinnam wszystko mieć to pewnie nikt się nie zaoferuje :p

reklama
Dziewczyny straszna beka - mam w domu dwie szuflady sentymentalne - czyli graty i pamiątki od podstawówki ( typu papierek po cukierku ktory tylko mi cos mowi :D) i znalazłam to Hahhaha
Pamietam jak dzis kolezanki w 7 klasie podstawówki podrzucimy mi to na religii bo strasznie byłam zakochana W jednym chłopaku - oczywiscie nie wiem co to ma wspólnego ale wtedy było nam strasznie do smiechu - ten wycinek ma 20 lat !!

ImageUploadedByForum BabyBoom1437159594.700584.jpg

Tytuł był "jak byc piekna w ciazy "

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437159594.700584.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437159594.700584.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 59
Do góry