reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Innabajka, Emenems ja tez! Ale dla mnie i ogorkowa i szawiowa musi byc kwasna tak samo jak kapusniak, a moja tesciowa robi zupelnie inaczej tak ze jakby zamknal oczy to kazda bylaby podobna, mieszkamy od roku razem, ale jakos sie dogadujemy nie narzekam ;-) chociaz zrobie wszystko, zeby z roznych wzgledow swoje dziecko wychowawac po swojemu ;-)
Juz pare razy mam chec napisac cos wiecej, ale boje sie ze ktos kto nie powinien to przeczyta ;-)

Innabajka, Emenems ja tez! Ale dla mnie i ogorkowa i szawiowa musi byc kwasna tak samo jak kapusniak, a moja tesciowa robi zupelnie inaczej tak ze jakby zamknal oczy to kazda bylaby podobna, mieszkamy od roku razem, ale jakos sie dogadujemy nie narzekam ;-) chociaz zrobie wszystko, zeby z roznych wzgledow swoje dziecko wychowawac po swojemu ;-)
Juz pare razy mam chec napisac cos wiecej, ale boje sie ze ktos kto nie powinien to przeczyta ;-)

Mój maź jest jedynakiem a teściowa anty komputerowa, maź nie zna kodu do telefonu wiec czuje sie bezpiecznie jak kusze wyrzucić z siebie odczucia co do teściów :D

Paulettah a jak pomylisz niemowlaczki to tak na dobrą sprawę co się stanie? :) Im to różnicy nie zrobi;) Z czasem na pewno rozróżnisz. Ja już czekam na posta od Ciebie w lutym z relacją jak je rozróżniasz:)

Limonka, a te położne, o których pisałaś to w jakim szpitalu pracują?
Do nas teście przyjechali i ich wizyta trochę sie przedłuża. Jak patrzę na zachowanie mojego teścia to zaczyna mi się nóż w kieszeni otwierać. Wczoraj mąż zrobił mu kolację i herbatkę. On zjadł kolację i na koniec marudził, że zatkał się jedzeniem bo nie miał czym popić. A dlaczego? Bo mu pod nos tej herbaty nie podano! haha
Kurde jak jedziemy do nich to tak sie nei zachowuje...

Paulettah a jak pomylisz niemowlaczki to tak na dobrą sprawę co się stanie? :) Im to różnicy nie zrobi;) Z czasem na pewno rozróżnisz. Ja już czekam na posta od Ciebie w lutym z relacją jak je rozróżniasz:)

Limonka, a te położne, o których pisałaś to w jakim szpitalu pracują?
Do nas teście przyjechali i ich wizyta trochę sie przedłuża. Jak patrzę na zachowanie mojego teścia to zaczyna mi się nóż w kieszeni otwierać. Wczoraj mąż zrobił mu kolację i herbatkę. On zjadł kolację i na koniec marudził, że zatkał się jedzeniem bo nie miał czym popić. A dlaczego? Bo mu pod nos tej herbaty nie podano! haha
Kurde jak jedziemy do nich to tak sie nei zachowuje...

A jak mogę spytać w jakim wieku jest teść ze nie moze sobie sam herbaty przynieść? :D

Boje sie ze pomylę i np. Gabi będzie zuza przez jakiś czas i odwrotnie :D a mój inteligentny m wymyślił ze jednemu pomaluje sie paznokcie żeby rozróżnić.. Ten to ma wyobraźnie :D

Jo.ale bo in jest w gościach i może marudzić i się tak zachowywać :) a może to odwet za wasze zachowanie ????

Limonka gratulacje, super ze będzie chłopak :)

Ja bym nawet zjadła kapusniak ale mój takich rzeczy nie jada :( z kapusta on tylko bigos i to wszystko, a gotować na dwa gary to i się nie widzi

reklama
Do góry