66 lat ma. Ulicha nie wpadłam na to! Może tak jest, ale czy chłopy są zdolne do takich zawualowanych posunięć?![]()
No to bez przesady zachowuje sie jako 80-latek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
66 lat ma. Ulicha nie wpadłam na to! Może tak jest, ale czy chłopy są zdolne do takich zawualowanych posunięć?![]()
Joa, chodziłam do sr na Chelmie. Maja jeszcze na przymorzu i we wrzeszczu. P. Kasia na Zaspie a p. Jola na Klinicznejjakbyś była zainteresowana to poszukam nr tel do nich. a jak Twoje wyniki tarczycowe? Wszystko w normie?
![]()
Moj wczoraj dla odmiany dzwonil i kazal glosnik wlaczyc w telefonie zeby synek tez go slyszal..
Paulettah troche na niego ostatnio pokrzyczalam i zaczal sie interesowac.. ja chyba jeszcze tego widziec nie chce.. wystarczy ze kuzynka przed porodem pokazala mi brzuch i byla noga i lapka.