reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
kasjal - witaj :) gatulacje ze w końcu ci się udało :) super :)

moze to przez usg przez powłoki brzuszne słychac serduszko w 12 tyg? no nie wiem, pewnie babka miała jakis zły dzien, kiedy ci kazała przyjsc nastepnym razrm? Dobrze ze sie umówiłas do innego :)

Hej dziewczny peodukujecie ze ledwo nadazamm wyniki odebralan wszystko ok lacznie odczynem coompsa czy jak sie to pisze :p mnie bardzo brzusio boli i jutro wybieran sie do gina. I az sie boje czy bedzie mnie badal czy tyko lutke dam

karola - fajnie ze wyniki ok .. a moze te bole to od powiekszania się macicy? jej juz 8 tydzien siezaczyna u ciebie :) jak szybko hehe, chyba twoja ciąża jest najstarsza ze wszystkich forumowych :)

Chyba tak :p mam straszne mdlosci ale na szczescie brak wymiotow. Ciagle mi niedobrze w domu w sklepie w samochodze wszedzie nawet w nocy sie budze i mi niedobrze ;-(

Dziewczyny jutro na 16.30 umowilam sie do gina bo strasznie mnie brzuch boli ;-( ;-( ;-( niewiem czemuu ;-( ;-( ;-(

https://www.babyboom.pl/forum/members/aktina-156287.htmlAktina - daty mi żadnej nie podała nic, zapytałam czy przyjść za 2 tyg czy coś a ona że to za wcześnie bo usg to tylko 3 razy można w ciąży robić bo szkodliwe i że w 12 tyg powinnam mieć pierwsze a nie już....i ogólnie podała mi numer do innego ginekologa i powiedziała że tu mają już dużo ciężarnych więc mi go poleca. Koszmarna baba.

Aktina - daty mi żadnej nie podała nic, zapytałam czy przyjść za 2 tyg czy coś a ona że to za wcześnie bo usg to tylko 3 razy można w ciąży robić bo szkodliwe i że w 12 tyg powinnam mieć pierwsze a nie już....i ogólnie podała mi numer do innego ginekologa i powiedziała że tu mają już dużo ciężarnych więc mi go poleca. Koszmarna baba.

haha to faktycznie, wiecej bym chyba do niej nie poszła ... a byłas już kiedys u niej?

Karola - masz rację, idz po co masz się denerwowac :) Mam nadzieję ze to nic groźnego, ostatnio kolezanka mi pisała, ze w drugiej ciąży ie z bólu zwijała, a ma piękną zdrową córeczke :) Więc na pewno wszystko będzie ok :)

Mam nadzieję, ale coraz mniejszą. Dzisiaj plamiłam. Co prawda raz i niewiele, beżowe plamki, ale jakoś zdołowało mnie to jeszcze bardziej.

Emenems- kurka też bym musiałą żelazo brać. W pierwszej ciąży miałam anemię, a teraz znów mam zawroty głowy przy wstawaniu

żabila- ja też nic nie biorę, tylko kwas foliowy. I bety też nie robiłam. Zresztą lekarz nawet nic nie wspominał

inis- to może powinnaś iść na zwolnienie?

kajsal- gratulacje :) Fajne takie niespodzianki

Mika- powinna zrobić dopochwowe, bo po zewnętrznym na tym etapie to niewiele widać. Zmień lekarza :)

Ja te 2 tygodnie to chyba jak na szpilkach będę siedzieć. Nie wyobrażam sobie co będzie jak tam nic nie będzie. To moja druga ciąża, a z pierwszej mam Młodą. Ehhh

reklama
Do góry