reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Emenems Tu dziś masz wizytę? Ja się za godzinę zbieram do wyjścia, obym przyniosła same dobre wieści
Karola Ty zdaje się też narzekałas na ból podbrzusza, bierzesz może Luteine dopochwowa? Ja biorę ponad 2 tygodnie i mi się pomyślało ostatnio ze to może to bo za dnia jest raczej ok a po włożeniu gorzej... Wczoraj nie wzięłam i nic nie bolało :s kurcze coś może nie tak wkładam, czy jak
Karola Ty zdaje się też narzekałas na ból podbrzusza, bierzesz może Luteine dopochwowa? Ja biorę ponad 2 tygodnie i mi się pomyślało ostatnio ze to może to bo za dnia jest raczej ok a po włożeniu gorzej... Wczoraj nie wzięłam i nic nie bolało :s kurcze coś może nie tak wkładam, czy jak
Emenems Tu dziś masz wizytę? Ja się za godzinę zbieram do wyjścia, obym przyniosła same dobre wieści
Tak wlasnie czekam i zapomnialam zjesc w pracy i mam żołądek na supełek masakra
Ja koncze brac luteine juz zeszłam na dwa razy dziennie pięćdziesiątkę, do piatku skoncze wogole nie moge sie doczekac uwolnienia od tego ... Przyznam ze ostatnie dni non stop zapominam ....
xkarola
Fanka BB :)
Vivien bralam ale u mnie akurat bylo duzo lepiej teraz niebiore i znow mam bole ale chyba sie do nich przyzwyczailam :-/ wynosilan smieci na dwor teraz maly worek ale szybko szybko bo mama sama w domu wiec raz dwa i znow mnie kluje boli i ciagnie :-/ i jak tu sobie radzic?? Malej bajke wlaczylan i oglada ale niemoze tak byc przez cala ciazye !!!
Mam pytanie troche z innej beczki.. czy ktoras z was jest zainteresowana tym nowym rozporzadzenien o 1000zl miesiecznie przez rok na dziecko co ma byc dostepne od 2016r?
Ja jestem. Niestety umowa skończyła mi sie przed 12 ryg a ze od 7 ryg musiałam być na zwolnieniu to mi nie przedłużono
Siedze u lekarza i mam taka beke - w kolejce jakas rodzinka ruska, tata mama i ciocia i dwoch synów i oni dorośli po rusku chłopaki po norwesku , potem przyszły trzy zschustowane jakims pakistańskim jadą i jeden z tych chłopców mowi po norwesku, tutaj nie ma zadnego Norwega tylko ja i Nikolai, a matka do niego po rusku" jaki ty Norweg, mama ruski papa ruski to szto ty jest? Norweski? " Ahahaahahahaahahaha padlam - cyrrk na kolkach
reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ja tez liczę na ten nowy zasiłek, nie miałam brzydko mówiąc co zrobić Z małą bo przedszkole dopiero teraz zacznie, na macierzyńskim skończyła mi się umowa i teraz mam ubezpieczenie przy mężu, mam nadzieje ze się zalapie na to, przydałoby się