reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja jestem załamana, mam nadzieje ze mam taki stan przez 24h w klimatyzacji ... Bo inaczej sie uduszę i kolejna noc na siedzaco...

reklama
No i caly post dziewczyny poszedl mi w swiat.. Juz sie nie rozpisujac napisze tylko ze tez dzis plywalam w jeziorze bez zadnych tamponow czy innych i jest ok (gin sie zgodzila), Jula czekam na jakies info i mam nadzieje ze oki. Moj maz tez czasem caly dzien poza domem bo wraca kolo 17 a potem ryby i tak naprawde widzimy sie wieczorem.. Mam nadzieje ze jak urodza sie maluchy to to sie zmieni bo nie widze innej opcji..

Kochane przepraszam ze sie martwiliscie...

Niestety ja musze sie z Wami pozegnac:-:)'(
Dobrze czulam by zobaczyc co siedzieje bo z martwym dzidziusiem chodzilam juz 2 tyg:':)'(
Jutro ide do szpitala...

Pisalam wczesniej jak jechalam ze szpitala, cala w nerwach i pisalam do Was ale mi zaczal swirowac i niebylan pewna czy post poszedl...
potem zalatwialismy by pobrac material do badania itd...

Niewierze ze to sie dzieje...to jakis koszmar:-( stracilam jus 3 dziecko:':)'(

Julia tak mi przykro ! Wiem co czujesz ... Pożegnaj od nas maluszka - ani ty ani on nie zasłużyliście na to...

Tuti kochana na wizycie bylo dobrze, lekarz sam mi mowil ze bedzie juz dobrze!
Wierzyl w to i chcial bym ja uwierzyla!!
sam byl w szoku!

Kilka dni po ostatniej wizycie odeszlo malenstwo ode mnie:-(
Lekarz dzis widzial obrzek...

Robimy badanie z kosmowki moze nam cos wyjasni, poznamy kto mieszkal we mnie:-(

Julia tak mi przykro, trzymaj się jakos kochana. Dobrze że zdecydowaliscie się na zrobienie badań może to będzie jakas wskazówka na przyszłość.
Bardzo Ci współczuję.

reklama
Julia bardzo mi przykro i wspolczuje ci, chociaz wiem ze nikt ktory tego nie przeszedl nie moze sobie wyobrazic przez co przechodzisz. Mam nadzieje ze sie dowiesz co nie tak i ze nastepnym razem wszystko bedzie dobrze :frown: Jestesmy z toba <3

Do góry