reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tutti może być ciążowe, mnie bolał poslad w pierwszej ciąży kilka tygodni ;)

Ja po prenatalnych, doktor mówi "bardzo ładne dziecko" ;) z usg wszystko w porządku a jednak miałam pobrana krew i na te wyniki czekam listownie

reklama
Angelica a gdzie mieszkasz w Hiszpanii i od kiedy? Ja bylam rok na erasmusie w pamplona i prze 5 lat co wakacje na 4 miesiace w andaluzji marbella i 5 razy w roku w catalonii Vic .! U mnie e Italii takie upaly, szok nie ma cZym
Oddychac. Dzis podczas wizyty spytac czy moge ju zaczac cwiczyc. Emenems apropo mozesz wrzucic rozpiske z treningu? Ci myslicie o basenie? Ja sie Obawiam tylko ze mozna cos zlapac droga plciowa. Czy myslicie ze np. Mozna uzywac tamponow na czas basenu? Czy to glupii pomysl?

Vivienne - mówili Ci jak dlugo bedziesz czekac na wyniki biochemii? Super ze na USG wszystko ok :)

Tutti - no tak bło napisane na kartce informacyjnej od nich.. 7-10 dni, moja kolezanka niedawno miała tam badania i te mówiłą ze równo 2 tygodnie czekała na telefon od nich. Myslałam z moze dlatego tak długo, że na NFZ ale ona prywatnie robiła (tyko ze w tym samym miejscu) i tez tyle czekała :( Mnie kosc ogonowa tez boli od poczatku ciazy.. od siedzenia w pracy przed komputerem w jednej pozycji tyle godzin .. ale tez dopiero w ciazy zaczeła od pierwszych tygodni, wczesniej nie miałam z tym problemu :(

u mnie w tej ankiecie przed badaniem było mozna zaznaczyc czy zgadzam sie na wysyłke listem i zaznaczyłam, chociaz nie wiem po co, bo i tak jak zadzwonią to bede pytac czy moge od razu pojechac na konsultacje z genetykiem i żeby umówić się na amniopunkcję ..ehh mam nadzieję ze nie zmienią zdania i mi to zaproponują bo już się nastawiłam na fakt, ze bedę ją miała i bede wiedziała na czym stoję. Jak nie zaproponują to zrobię ja prywatnie, ale wkurze się wtedy, że mogłam juz wczesniej to zrobić :(

Jak dziecko jest chore to w Polsce nikt sie aborcji niepodejmie, nie ma wskazan do tych badan :)

Pierwsza kapiel w morzu zaliczona :)!

reklama
Aktina z tego co ja sie orientuje to jesli masz juz robiony test Pappa to niemoga ci odmowic aminopunkvji, nawet jesli oni uwazaja ze nie trzeba...wiec sie tym nie dernerwuj niebedziesz musiala isc prywatnie, a za pozno nie bedzie bo amino mozna robic od 15 tc no chyba ze jest jeszcze za malo wod to czekaja do 16tc, sprawa indywidualna. Chcesz czekac pozniej na wyniki 4 tyg. Po amino czy chxesz je przyspieszyc?

Vivienne gratuluje wizyty;-)

Do góry