reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ja wlasnie sie slabo poczulam to zjadlam malego twixa zeby cukier sie podniosl i po 10 min go zwymiotowalam :baffled: i sie troche lepiej czuje. Nie mialam problemow z niczym do 12 tygodnia ciazy jak to mozliwe?? Ja dziwaczka jestem jakas inne kobiety lepiej sie czuja po 12 tygodniach a ja od zero dolegliwosci na takie. Jestem w 13 tygodniu i 2 dniach myslalam ze jak przeszlam te 12 bez problemow to juz nie bede miala :crazy:

reklama
Angelika, a może po prostu coś Ci siedziało na żołądku, dlatego słabo się czułaś. A twix poruszył co trzeba i po wymiotach oczyściłaś żołądek. To wcale nie muszą być ciążowe mdłości, tylko jednorazowa przygoda.
Połóż się. Odpocznij. Zrelaksuj się. :-)

Moja mieszka w pokoju obok :rofl2:
Ogólnie jakoś się dogadujemy, ale jak patrze jak "wychowuje" starsze wnuczki to stwierdzam, że na pewno się pod tym względem nie dogadamy :D narazie się o to nie martwię w końcu to moje dziecko i będę robiła wszystko, żeby było mu jak najlepiej ;) u nas w zimę czasami też jest jak w parniku:p więc mam ciągle otwarte okno, bo przy moich alergiach w tak wysokiej i suchej temp umieram ;) dziecka uparzyć też nie dam :p
"Brudne dzieci to szczęśliwe dzieci" :D

No moja tesciowa mieszka w pl a my w no a do trgo mamy kawalerke koło moich rodzicow domu 20km od niej w Polsce wiec ona se moze :D
A najwazniejsze ze moj maz widzi jej fochy i szantaże i trzyma moja strone wiec jest spoko.

A ja tez niezle sie czułam a tera to przeziębienie i dupa i gardło boli i staram sie jakos wyleczyć ale jedyne co mam to wapno z witamina C 1000mg dwa razy dziennie i płukanie citroseptem i inhalacje to jedyne bezpieczne co mozna zrobic wiec moze to potrwac bo nie chce antybiotyków poki co ...

Moj posiew dopiero w sobote rano ale czekam po 16 na wyniki meza bo z ciekawości sobie robił mocz i krew :)

Widzisz moj byl rano ze mna ale oczywiscie bal sie igly wiec jak mu zaproponowalam ze moze tez sie zbada to wylecial az sie kurzylo hehe

reklama
Do góry