reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems nie przejmuj sie to niech sie obraza jezeli mysli ze ma za co.
Wogole to malo jest normalnych tesciowych nie ktore moje kolezanki to maja wspaniale az in zazdroscic a reszta to okropne sa.

reklama
Ulicha czemu nie chcesz iść? Co się dzieje?
Ja miałam na 14, właśnie mi zadzwonili z przychodni i odwołali. Kurde beznadzieja. Dobrze, że chociaż zadzwonili.

Vivienn i Paulatteh no ja szlam w swojej okolicy i dalam bardzo malo;-) w diag maja wlasnie drogo:/
Za przeciwciala,toxo 2x, CMV 2x, mocz morfologia, tsh dalam 136zl

Karolina ja tez mam pakiet ale niewykupilam sobie wiekszego bo stwierdzilam ze nie warto na te pare miesiecy:/ tez mam gina za free ale jak chodze do mojego to biore rachunek i zwracaja mi prawie calosc;-) wiec gitara;-)

Aktina to szkoda corki:-( ale od wrzesnia tez juz nimi nie bedzie? Tylko z maluchami?

Mi za wszystko placi pracodawca, wiec to duzy plus :)

A tak skoro temat tesciowych wyplynal to chcialam zapytac te z was co juz maja dzieciaczki jak radzicie sobie z tesciowymi wtracajacymi sie w wychowanie dziecka? Chyba ze macie takie dobre co to sie nie wpi#%!laja :D to tylko pozazdroscic :)

z mezem uzgodnilismy ze zakupy maluchowe (ubranka itp) zaczniemy robic jak poznamy plec. oczywiscie na raty by nie bolalo finansowo. zastanawiam sie nad wielorazowkami ale nie wiem czy to nie bedzie wiecej pracy, poza tym zimna, balabym sie nieco ze przemieknie i dziec chory. z Oliwkiem to uzywalam dady a teraz z rosmana bo mamy znizke 10 % poza tym sa niezle naprawde, tylko na noc uzywamy. juz niedlugo kupuje mate ochronna i uczymy sie spac bez pieluchy chociaz ciezko bedzie bo krolewicz lubi sobie pospac i popic ;)

moja tesciowa jest ok. nie wtraca sie, nie gada glupot, nie obmawia - mieszka w innym miescie :) za to z matka kontakt uciety, nie znam tej kobiety.

co do watku zamknietego co Wam tak spieszno? ciagle sa nowe mamy i uwazam ze to za wczesnie. moze wrzesien?

co dzis robicie ciekawego?

Paulletah moja to nie normalna od poczarku ciazy zeby zajerestrowac dzieco tam gdzie ona mieszka, chrzest jak bedzie mialo 2 miesiace bo ona robila chrzest w tym czasie swoich dzieci. I ciagle mi opowiada jaka ona wspaniala ze dzieci jej sie sluchaly i nie rozwalaly w domu ze nie pozwalala brac wszystkiego w rece. Tez kloci sie ciagle o imiona i powiedziala ze jak nazwiemy dziecko i jej imie sie nie bedzie podobalo to bedzie do niego mowic wnuczku/o. Mowi ciagle jak bardzo by chciala zeby byla dziewczynka( kuzynka mojego meza urodzila dwa miesiace temu dziewczynke i moja tesciowa zwariowala na punkcie malej, jak o niej mowi to lzy ma w oczach) Ale ja probuje sie jej nie dawac, bo gdybym wszystkiego sluchala to bym zwariowala wczesniej niz urodzila. Ona najlepiej to by wybrala plec, imie, i wszystko inne, tak jak dziecko bylo by jej.

Martusia Ja mam zamiar w domu troche posiedziec i odpoczac, bo ostatnio ciagle gdzies latam. Ale nie wiem co z tego wyjdzie czy da sie czy nie.

reklama
Angelika rozumiem Cie bardzo. Moja co chwile wyskakuje se swoimi genialnymi pomyslami, na szczescie mieszka 300km stad i jedyne jak mnie gnebi to przez telefon :D ostatnio wymyslila ze dzieci powinny uzywac tetrowych pieluch bo to zdrowiej a ja za czesto chodze na usg (od pocz ciazy bylam 3 razy...) i dziecko przez to moze sie chore urodzic. No wariatka.

Do góry