reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
miałam w pierwszej ciąży cukrzycę i z tego względu teraz już robili mi krzywa i po godzinie wyszło o dwie jednostki za dużo a reszta ładnie. no ale akierowanie mam. zarejestrowałam się w kolejce trochę poczekam ale jeszcze z 15 pan prEdemna to zajęłam kolejkę i się umówiłem z jedną dziewczyna ze jak zdążę wrócić to będę a jak nie to będę na końcu. dzisiaj usg ważniejsze zaraz tam jadę na 10 mam.

Laski byłam na usg. nosek niewidoczny :( ale trzymam się tego ze to taka uroda - męża brat a nawet dwóch mają typowo małe noski i jeden z nich też miał prawdopodobieństwo wystąpienia wad genetycznych ale jest zdrowy :) wierze mocno ze u nas będzie tak samo :) zobaczymy jeszcze po pappa. prawdopodobnie do chłopak :)

aktina skoro w rodzinie miałaś podobny przypadek i jest dobrze, to tego się trzymaj. Musi być dobrze i już. Zaciskam kciuki! Gratuluje chłopaczka:-)

a te testy pappa to teraz standardowo są w każdej ciąży robione? Nie pamiętam, żebym w pierwszej takie miała.

Aktina, myśl pozytywnie. Jeśli w rodzinie już się zdarzały podobne przypadki, a wszystko skończyło się dobrze to i w Waszym przypadku też tak będzie! Po prostu dzidzia będzie miała mały, zgrabny nosek zamiast wielkiego nochala. Bądź dobrej myśli i dawaj znać jak wyniki z testów pappa.

reklama
Tak posErzona skierowanie się dostaje właśnie jak nie ma kości nosowej albo jest za duże NT albo mama ma ponad 35 lat. u mnie właśnie jest wskazanie z tym noskiem

Do góry