reklama
aktina
Fanka BB :)
dziewczyny ja też sobie nie wyobrażam znaczy co będzie to będzie damy rade ale modlę się o zdrówko swojego " chłopczyka " czytałam właśnie opinie pani która u 4 swoich dzieci miała brak kości nosowej a wszystkie zdrowe. chce być dobrej myśli bo inaczej bym zwariowała. Pappa 30 czerwca. w chyba ostatni możliwy dzień jeszcze może tylko 16 mm urosnąć dIdzia bo dzisiaj miała 67 mm a badają do 84. ale dzisiejszy pomiar może buz zawyzony bo w pon było 60.32 mm któryś jest przeklamany ale zaczynam dziś dietę to może nie będzie tak szaleć z tym wzrostem. równo 13 t 0 dni dzisiaj
Tusiaczek2402
Moderatorka
Vivienne nie planowałam tak małej różnicy wieku, tak wyszło ale teraz widzę same plusy takiej sytuacji. Choćby to, że nie muszę się rozstawać z Młodym jeszcze i wracać do pracy.
Zobaczymy czy jak się Zosiek urodzi to też będę tak pełna optymizmu
Aktina będzie dobrze, zwłaszcza, że jak mówisz był już taki przypadek u Was. Nie stresuj się bo tym bardziej sobie szkodzisz
Jeszcze raz dzięki wszystkim za życzenia
Zobaczymy czy jak się Zosiek urodzi to też będę tak pełna optymizmu
Aktina będzie dobrze, zwłaszcza, że jak mówisz był już taki przypadek u Was. Nie stresuj się bo tym bardziej sobie szkodzisz
Jeszcze raz dzięki wszystkim za życzenia
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Tusiaczek masz przeczucie na córkę? Ja też bym chciała Zosie
Juti777
Aktina, podejrzewam, że każda z nas, niezależnie od wyników badań, tak na 100% ucieszy się dopiero wtedy, jak po szczęśliwym porodzie będzie miała swoje dzieciątko w ramionach! Nie wiem... tak mi się wydaje. Choć więcej na ten temat mogą powiedzieć te mamy, które już kiedyś przeżyły ciążę, poród i pierwsze spotkanie z maluszkiem.
Wy już macie jakieś propozycje na imiona? Czy to takie propozycje czy już jesteście pewni imion na poszczególną płeć?
Wy już macie jakieś propozycje na imiona? Czy to takie propozycje czy już jesteście pewni imion na poszczególną płeć?
Marcepanek
Dziewczyny ,ale zadajcie sobie pytanie czy chore dziecko kochalybyscie mniej? Nie raz nie dwa dziecko rodzi się zdrowe ,a choroba przychodzi po latach. Nie mozna obstawiać najgorszego. Oczywiscie każda z nas pragnie zdrowego maluszka ,ale nawet gdyby to ja jestem zdania ,że każde dziecko się kocha.
Aktina głowa do gory nie mozesz sie denerwować bo to akurat moze zaszkodzić Twojemu maleństwu (synkowi) bardziej. Nic nie jest przesadzone ,a w rodzinie są przypadki chorych dzieci?
Tusiaczek bedziesz mieć wesoło
Zosia piękne imię ,jesli bedzie córka dostanie tak na drugie po mojej babci.
Widzę ,że spotkanie udane zazdroszczę wam dziewczyny. U mnie cieżko z normalnymi funkcjami życiowymi bo czuje się tak ,że szkoda gadać
Czytam was z doskoku ,ale jakos cieżko mi skupić mysli. 90% czasu śpię. Najgorsze ,że pojawiły się zasłabnięcia i aż boje się wychodzić sama.
Aktina głowa do gory nie mozesz sie denerwować bo to akurat moze zaszkodzić Twojemu maleństwu (synkowi) bardziej. Nic nie jest przesadzone ,a w rodzinie są przypadki chorych dzieci?
Tusiaczek bedziesz mieć wesoło
Zosia piękne imię ,jesli bedzie córka dostanie tak na drugie po mojej babci.
Widzę ,że spotkanie udane zazdroszczę wam dziewczyny. U mnie cieżko z normalnymi funkcjami życiowymi bo czuje się tak ,że szkoda gadać
Czytam was z doskoku ,ale jakos cieżko mi skupić mysli. 90% czasu śpię. Najgorsze ,że pojawiły się zasłabnięcia i aż boje się wychodzić sama.
reklama
Juti777
A na synka nie macie propozycji?
My wstępnie na synka Aleksander lub Tymoteusz, a na córcię Amelia lub Wiktoria.
Ale chyba ostatecznie wybierzemy dopiero jak już poznamy nasze dzieciątko osobiście, zobaczymy buźkę, spojrzymy w oczka i wtedy zdecydujemy, które imię bardziej pasuje. :-)
My wstępnie na synka Aleksander lub Tymoteusz, a na córcię Amelia lub Wiktoria.
Ale chyba ostatecznie wybierzemy dopiero jak już poznamy nasze dzieciątko osobiście, zobaczymy buźkę, spojrzymy w oczka i wtedy zdecydujemy, które imię bardziej pasuje. :-)