reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
no! a ja jestem juz po prenatalnym :) widzialam dzidka jak sie ruszal,raczki,nozki..przeziernosc w normie,cala reszta tez!! ogromnie sie ciesze i bardzo mi ulzylo,czuje jakby mi 5 kg z serca zdjeli;) dostalam nagranie na cd z calego usg. płci jeszcze nie chcial okreslac,za wczesnie...
ja mialam stresa w czasie waszego spotkania?:) ale wam fajnie,jakbyn tylko blizej mieszkala to bym tez dolaczyla;)
emenems- jak corka meza? uspokoila sie?

Przy Olinie badań nie robiłam i teraz tez nie zamierzam, to i tak dla mnie nic nie zmieni :) a gin wtedy powiedział ze nieraz wady wychodzą po urodzeniu do 3 r.z. ale czy to prawda nue wiem i mam nadzieję ze się nie dowiem :)

Nue powiem mój chłop jest roboty, bo i pranie wstawi, kucharzy jak potrzeba, posprzątać potrafi ale to dzięki teściowej która swoich chłopców wychowała tak super że miała pomoc w domu i ja nieraz tez mam. Choć ostatnio marudzi ze cały czas on się olinem zajmuje a ja leżę i zdycham :( a rąk faktycznie z nim siedzi kiedy muszę coś zrobić a Olin nue daje mi spokoju :)

ja w 1 ciazy tez nie robilam,bo nie wiedzialam ze sa takie usg prenat, druga ciaza obumarcie w 11tyg i teraz chodze do takiego gin co wszystkiego pilnuje i robilam,glownie sie balam tego.ze po cc mialam zakazona rane i paskudny brzuch, balam sie ze mam jakies bakterie w brzuchu i to moze zaszkodzic dzidziusiowi.
od wczoraj mam takie emocje,ze spac nie moge ;) ta ciaza jest coraz bardziej realna!!

moja tesciowa super kobitka,nauczyla synow pedantycznosci,wiecznego sprzatania,ale nic ich nie nauczyla w kuchni robic :/ ale plewie te chwasty hihi ;) pranie tez zrobi jak trzeba.

moj maz wraca po miesiacu do domu w piatek i nie moge sie juz doczekac!!!!

JULIA0903 wstawiala tu zdj.mega slicznej kurtki, gdzie taka dorwac??!! tez chce!!! prosze o kontakt :D

Ostatnia edycja:
Mój coś tam robi ale tak naprawdę ma tyle pracy po pracy ze i tak większość na mojej głowie. Nie miga się od obowiązków ale tez za bardzo nie umie tego robić bo w domu mieli Panią Janke od tego. Taka rozpusta była!

SeeYou wez nie strasz bo ja wlasnie koncze 11 tydzien mam nadzieje ze najgorsze mam za soba stresy - w poniedziałek było ok... Jutro 12t

Czesc :-) emenems zagadalas dziewczyy??? :p
Proszd tu niestraszyc bo ja dzis do gina ide a jutro 14 tydz zaczynam. Mama mia kiedy to zlecialo a dopiero co liczylam 5tydzn1 dzisn pozniej 6tydz a tu jutro juz 14!!!!

Karola - no taka natura ale starałam sie, zapomnialam powedzic przed zeby mnie ograniczać :D bo cokolwiek ktos powie mi sie z czymś kojarzy hehe jak z dzieckiem - potok mysli i słów ! A pozatym to jedne z nielicznych kolezanek tak na prawde co nie dosc ze znają moja historie to jeszcze dokładnie wiedza przez co teraz przechodzę !! Fajne to jest :D
Ale obiecuje oficjalnie - bede bardziej poddańcza we wrześniu hahahah

reklama
Witajcie wczoraj byłam cały dzień do wieczora poza domem jak wróciłam zaczęłam was czytać i już ledwo żyłam poszłam spać.Jestem po wizycie 9 tyg widziałam fasolinke naszą:tak:a co do badań prenatalnych to ja już się zapisałam na nfz bo prywatnie razem z krwią kosztuje to 370zł masakra tak drogo być może gin się przypatrzy i powie co tam jest a ja nie poczekam sobie na odpowiedni moment i tyle.

Ostatnia edycja:
Do góry