reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
no! a ja jestem juz po prenatalnym :) widzialam dzidka jak sie ruszal,raczki,nozki..przeziernosc w normie,cala reszta tez!! ogromnie sie ciesze i bardzo mi ulzylo,czuje jakby mi 5 kg z serca zdjeli;) dostalam nagranie na cd z calego usg. płci jeszcze nie chcial okreslac,za wczesnie...
ja mialam stresa w czasie waszego spotkania?:) ale wam fajnie,jakbyn tylko blizej mieszkala to bym tez dolaczyla;)
emenems- jak corka meza? uspokoila sie?

Przy Olinie badań nie robiłam i teraz tez nie zamierzam, to i tak dla mnie nic nie zmieni :) a gin wtedy powiedział ze nieraz wady wychodzą po urodzeniu do 3 r.z. ale czy to prawda nue wiem i mam nadzieję ze się nie dowiem :)

Nue powiem mój chłop jest roboty, bo i pranie wstawi, kucharzy jak potrzeba, posprzątać potrafi ale to dzięki teściowej która swoich chłopców wychowała tak super że miała pomoc w domu i ja nieraz tez mam. Choć ostatnio marudzi ze cały czas on się olinem zajmuje a ja leżę i zdycham :( a rąk faktycznie z nim siedzi kiedy muszę coś zrobić a Olin nue daje mi spokoju :)

ja w 1 ciazy tez nie robilam,bo nie wiedzialam ze sa takie usg prenat, druga ciaza obumarcie w 11tyg i teraz chodze do takiego gin co wszystkiego pilnuje i robilam,glownie sie balam tego.ze po cc mialam zakazona rane i paskudny brzuch, balam sie ze mam jakies bakterie w brzuchu i to moze zaszkodzic dzidziusiowi.
od wczoraj mam takie emocje,ze spac nie moge ;) ta ciaza jest coraz bardziej realna!!

moja tesciowa super kobitka,nauczyla synow pedantycznosci,wiecznego sprzatania,ale nic ich nie nauczyla w kuchni robic :/ ale plewie te chwasty hihi ;) pranie tez zrobi jak trzeba.

moj maz wraca po miesiacu do domu w piatek i nie moge sie juz doczekac!!!!

JULIA0903 wstawiala tu zdj.mega slicznej kurtki, gdzie taka dorwac??!! tez chce!!! prosze o kontakt :D

Ostatnia edycja:
Mój coś tam robi ale tak naprawdę ma tyle pracy po pracy ze i tak większość na mojej głowie. Nie miga się od obowiązków ale tez za bardzo nie umie tego robić bo w domu mieli Panią Janke od tego. Taka rozpusta była!

SeeYou wez nie strasz bo ja wlasnie koncze 11 tydzien mam nadzieje ze najgorsze mam za soba stresy - w poniedziałek było ok... Jutro 12t

Czesc :-) emenems zagadalas dziewczyy??? :p
Proszd tu niestraszyc bo ja dzis do gina ide a jutro 14 tydz zaczynam. Mama mia kiedy to zlecialo a dopiero co liczylam 5tydzn1 dzisn pozniej 6tydz a tu jutro juz 14!!!!

Karola - no taka natura ale starałam sie, zapomnialam powedzic przed zeby mnie ograniczać :D bo cokolwiek ktos powie mi sie z czymś kojarzy hehe jak z dzieckiem - potok mysli i słów ! A pozatym to jedne z nielicznych kolezanek tak na prawde co nie dosc ze znają moja historie to jeszcze dokładnie wiedza przez co teraz przechodzę !! Fajne to jest :D
Ale obiecuje oficjalnie - bede bardziej poddańcza we wrześniu hahahah

reklama
Witajcie wczoraj byłam cały dzień do wieczora poza domem jak wróciłam zaczęłam was czytać i już ledwo żyłam poszłam spać.Jestem po wizycie 9 tyg widziałam fasolinke naszą:tak:a co do badań prenatalnych to ja już się zapisałam na nfz bo prywatnie razem z krwią kosztuje to 370zł masakra tak drogo być może gin się przypatrzy i powie co tam jest a ja nie poczekam sobie na odpowiedni moment i tyle.

Ostatnia edycja:
Do góry