reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
mam pytanie do dziewczyn, które już mają dzieci - wiek obojętny. Czy Wy także się boicie tak strasznie o dzieciaki jak tylko kaszlnie lub jest cieplejsze? Nie jestem nadopiekuńcza ale trochę się cykam jak młody zaczyna coś przejawiać... Kiedy mi gorączkował do 39 z dreszczami już chciałam karetkę wzywać, bo już raz miał drgawki... Czy przy drugim dziecku jest jakby to powiedzieć spokojniej? Koleżanka mówi że ona przy dwójce ma tzw 'spokój grabarza'... Może ja się martwię bo mi młody choruje dużo? ale już teraz mam fisia że obaj będą mi chorować... matka wariatka ;)

Ja w ciazy z mlodym uzywalam bio oil i teraz tez juz smaruje nie mialam ani jednego rozstepu ale chyba jak maja wyjsc to i tak wyjda.. Mam pytanko czy w polsce tez od 10 tyg kaza zazywac zelazo??

Martusia ja juz spuscilam z tonu. Wczesniej co chwila u lekarza coby nic biebylo. A teraz nauczona napewno kiebede latac tak. Mam ibhalator zlota rzeczbi jak to niepomoze to dopiero lekarz.

reklama
Do góry