Paulettah- na Poznań jeszcze planu nie ma, ale tu jest przykłądowy na Warszawę
Świadoma Mama w Warszawie 25.06.2015 - Spotkanie dla kobiet w ciąży 16:00-20:00 | Świadoma Mama
Vivienne- ja właśnie na Poznań nie chcę ze względu na praktykantki. Nie lubię tej kupy stażystów, co chodzą oglądać. Wolę spokój
No i tu mam mamę blisko, męża, zadzwonię i za 5 minut są, jak coś potrzebuję
Z drugiej strony, rodzina za blisko to też nie dobrze, bo mi się bratowa wpakowała do szpitala, gdzie ja nawet dziecka przy sobie nie miałam, taka brudna, ledwo co mnie uruchomili. Nigdy jej tego nie wybaczę, bo się musiała pchać. Ja ledwo co wieczorem Małą zobaczyłam (miałam cc o 21), a później już nie i czekałam, a ta mi się na salę ładuje. Młodą po 2 dniach dostałam na stałe dopiero chyba, czy po 1,5 jakoś tak
A Raszei to na Mickiewicza? Tak? Siostra tam rodziła pierwsze , a pozostałe dwa u nas, i twierdzi, ze u nas lepiej. Tam przy szyciu lekarz jej głupie komentarze sadził
Sierpniowa- trzymamy
Na obiad mam kotlety od soboty
Więc robić nie muszę, tylko ziemniaki ugotować
Iwix- witaj
Wątek zamknięty, to później, za 2-3 miesiące. ALe zamknięty jest dobrym pomysłem, my na majówkach przeniosłyśmy się na prywatne forum po 1,5 roku jak nie później i się okazało, ze zaczęły się odzywać nowe osoby, które nas czytały, a się NIGDY nie odezwały. Jakby żyły naszym życiem, a pisałyśmy o naprawdę prywatnych sprawach. Teraz po ponad 3 latach zostało nas garstka na FB po drodze były różne dramaty i kłótnie.
Ja do Młodej miałąm Bebetto Magnum, ale było okropne. Ciężkie, szybko zaczęło skrzypieć. Chociaż ładne, ale nie praktyczne. Teraz uparłam sie na tego Amelis Pro lub ew. Baby Design Husky
Rano znów obudziłąm się z bólem głowy, ale pojechaliśmy na działkę, nazbierałam truskawek od teściowej, napowietrzyłam się i mi lepiej
Już nie boli