reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mysle ze zamkniety watek jest dobrym pomyslem. Tylko co jesli ktos nowy bedzie chcial dolacZyc? To nie robi problemu?? Wciaz pojawiaja sie nowe dziewczyny :)

atkina a umowilas sie juz na prenatalne na test pappa? ja mam jutro. dzisiaj dzwonilam i na jutro bylo miejsce bo ktos sie wypisal wiec ide. bedzie z glowy.

tymuniek watek zamkniety jest dobry ale wydaje mi sie ze jeszcze za szybko. W dalszym ciagu dochodza jakieś nowe mamy a tworzac zamkniety uniemozliwi im sie uczestnictwo.

julia tez place 150 za wizyte, i prenatalne na nfz bedie miala. u tego samego lekarza.

Na grudniowkach miałyśmy zamknięty ale faktycznie chyba trochę później i był dostępny dla zaufanych, otwarty cały czas funkcjonował i jak doszły nowe dziewczyny za zgodą reszty zostały przyjęte później. Teraz jeszcze nasz zamknięty żyje choć kilka dziewczyn nas opuściło

Dziewczyny z doświadczenia wiem że nie wszystkie z nas będą z nami do końca z rożnych powodów ten otwarty wątek zostaje normalnie a zamknięty wątek to fajna sprawa jestem na takim od kilku lat i też tak zaczynałyśmy jak tutaj a na otwartym nie o wszystkim można pisać po co upubliczniać nasze mega prywatne sprawy .... ale to tylko moja propozycja moderator musiał by podjąć decyzje co na to no i dziewczyny wy też.

ivix witaj dbaj o siebie moja droga jesteś pod opieką dobrego gina?

Pisałyście też o CC z zaskoczenia ja tak miałam ciążę moja przerwali w 34 tyg.Napisałam dziś rano wam posta jak i dlaczego się tak stało ale post wcięło:angry:

reklama
Emenems no wlssnie ceny maja z kosmosu .. Wiadomo zarobki inne ale jak sobie mysle czasem ze w Polsce moglabym zaplacic 3 razy mniej to mi az szkoda.. Wozek tym razem tez chce z polski, tak samo kupowalam poprzednio i bylam zadowolona.. Dunskie wozki mi sie wogoole nie podobaja .. Szare czarne smutne i mega mega dlugie :o oni tu czesto duze dzieci 2-3 latki w gondolach woza.. Macie juz jakies swoje typy wozkow??

Do góry