Sierpniowa
Fanka BB :)
Na sierpiówkach wątek zamknęłyśmy w ostatnich miesiącach dopiero. Ale wcześniej moderatorka utworzyła zamknięte tematy, do których stałe bywalczynie dostały w wiadomości link. To też była fajna sprawa, bo mogłyśmy się lepiej poznać, wkleić spokojnie swoje zdjęcia, pogadać o seksie itd. Fakt, że na ogólnym trzeba uważać co się pisze. Miałyśmy przypadek wrednych koleżanek podczytujących i potem siejących złośliwe plotki. Zdarzyło się, że nawet ktoś z rodziny specjalnie kopiował wypowiedzi i potem sprzedawał teściowej (niezbyt pochwalne treści)...
Wiem już co na obiad zrobię:-) Póki co mięso się rozmraża. Czekam na kuriera, a potem z małym na zakupy idziemy. Nie mogę doczekać się tej wizyty. Normalnie co chwilę sprawdzam zegarek. Zaczęłam sprzątać, wycierać kurze, myć kwiatki... no wszystko, aby czas szybciej lepiej. Wojtek pół godziny bawił się odkurzaczem, teraz psuje listwy w podłodze :-)
Wiem już co na obiad zrobię:-) Póki co mięso się rozmraża. Czekam na kuriera, a potem z małym na zakupy idziemy. Nie mogę doczekać się tej wizyty. Normalnie co chwilę sprawdzam zegarek. Zaczęłam sprzątać, wycierać kurze, myć kwiatki... no wszystko, aby czas szybciej lepiej. Wojtek pół godziny bawił się odkurzaczem, teraz psuje listwy w podłodze :-)