reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Sierpniowa - ja wczoraj narobiłam gołabków :)

Koktajlowa - na monitorze widac o wiele lepiej a jak mi wydrukuje to mega slabo ale zawsze widze na ekranie dzidzie

reklama
Aktina kciuki za wizyte;-)

Sierpniowa rowniez &&&&& za wizyte;-)

U mnie CC tez niebylo planowane, podobnie jak ktoras z Was niebylo akcji porodu, zadnych skurczy, nawet na oksytocynie...a wody juz dawno mi odeszly i w koncu po 24 h zrobili cesarka...mala urodzila sie sina:/

Gołąbki :rolleyes: ale to z moim szogunem było by za długo i za trudno. Muszę coś na szybko zgotować. Dalej główkuje :-)
julia dobrze, że w porę ją wyciągnęli. Swoją drogą ciekawe, dlaczego tak się dzieje, że wody odchodzą a potem nic się nie dzieje dalej

Troche wam zazdroszcze tych usg, u nas w 11-13 i 20 tyg tylko. No chyba ze pojdzie sie prywatnie , wtedy tak. Tyle ze u nas dosc slono to kosztuje.. Choc my mamy plan podgladnac dzidzie jeszcze jakos kolo 28-30tyg tak jak z mlodym bylo.. Wtedy juz wygladal jak prawdziwa dzidzia .. :)

Tutaj dwa lata temu usg 3-4d kosztowalo 2000kr czyli 1000zl ;o gdzie w polsce zaplacilam 200 zl ..teraz znalazlam tansza ale dobra klinike i mam nadzieje ze tam uda nam sie dostac :)

reklama
Karolina a ja myślałam że dużo place a jednaj trochę mniej niż Ty. W pierwszej ciąży miałam tanie wizyty, lekarz z powołania, bardzo dokładny, sprzęt miał trochę gorszy ale przynajmniej wizyta kosztowała mniej niż stówę :/

Do góry