Hej dziewczyny,
czy któraś z Was jest lub była na luteinie i duphastonie jednoczesnie? Ja od początku ciąży biorę 3 razy dziennnie. Jeszcze biorę euthyrox. Pytam bo juz mam troche dosyc tych leków. Kiedy i jak odstawiałyście? Mój weekend znowu ciężki zdominowany przez ból głowy i brzucha. Zastanawiam się czy może to te cholerne leki mogą mieć takie działanie uboczne? Na ulotkach nie wypisano takich objawów.
Staram się zabić czas aby się nad soba nie rozczulać i nawet udało mi sie dzisiaj dużo zrobic - 6:40 spacer z psem bo i tak ból mnie obudził, niedzielny obiad plus zupa z botwinki na jutro zeby po pracy nie musiec zasuwać a i zakisiłam ogórki pierwszy raz w życiu
reszta dnia z zimnymi okładami na czole...
Emenems bardzo mi przykro, fajnie, że jesteś wsparciem dla męża, bo mu musi się serce łamać :/ Niestety tak jest, że nie tylko fizycznie, ale i psychicznie jesteśmy niedorozwinięci jak jesteśmy dziećmi. Dużo czasu i pracy przed Wami, także pracy nad akeptacją tego, że mała nie potrafi się pogodzić z dzieleniem się tatą.
Ale ja też pamiętam, że jak urodziła się moja 4 lata młodsza siostra i przyjechała ze szpitala, to pytałam się mamy czy mogę już ją do śmietnika wynieśc skoro już jest ubrana
Nie pamietam, która dziewczyna pytała, bo nasze forum jest jak rwąca rzeka, ale te placki śniadaniowe ze zdjęcia, które zmieściłam, to pan cakes wg jamiego oliviera. Polecam, bardzo szybko się robi i nie są tłuste.