reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

CC z zaskoczenia najlepsze bo człowiek nie ma czasu myśleć analizować. Myk myk podpisuje zgodę i na stol do cięcia. Bez pomszczenia dzień przed, bez niwprzespanej nocy bo się myśli co to jak to itp.

reklama
Miłego! Ja skolei nie spie od godizny jak sie obawiałam dopadła mnie alergia w Gdańsku mam zawalony nos i nie moge spac :( dzis ginekolog wiec spytam co moge brac bo nie dam rady dwa tygodnie

Żabila czy ja wiem? Ja się cieszę że byłam tam z nastawieniem na cc, wiedziałam mniej więcej czego się spodziewać i byłam przed dość spokojna. Tylko ja nie mialam na zimno, córka mnie wzięła z zaskoczenia ponad 2 tygodnie wcześniej.

Simka powiem Ci ze tez tak myślałam, zwłaszcza o Polnej, której nie brałam pod uwagę a jednak tam rodziłam i byłam mile zaskoczona. Siedziała ze mną prawie cały czas praktykantka przed operacja, zaraz po cięciu miałam Maryśke przy sobie, później sala 2 osobowa z łazienką i wanną do kąpieli noworodków na sali także dziecka nikt mi nie wynosił

Emenems współczuję. Na co ta alergia.?

Na pyłki ... Wiesz alergie przezyje najlepszej sie boje bo u mnie to z astma sie laczy jak sie pogorszy zaczne sie dusisz i oskrzela mi sie skurczą i bez sterydów sie uduszę i nie wiem czy mnie dusi z alergii czy z paniki ... Jakos dam rade

reklama
Witan

Milego dnia;-)

Vivienn a skad jestes ze w Poznaniu rodzilas? No ja chyba bede tez rodzic na polnej, stamtad mam lekarza...i raczej wole tam jechac, choc wiem ze tam masowka jest...

Simka no wlasnie co tam bedzie na tej swiadomej mamie? Ja do Pati i Maksa tylko jade na Polna nawet niewiedzialam ze gdsie indziej tez jest sklep

Do góry