Ja pije z kawa bo jest bezwonny i bez smaku i moze to na poczatku dziwnie wyglada - pamietam jak pierwszy taz piłam hahahah miałam wrażenie ze smalec wrzucam do kawy ale wogole nie czuc a ja rano nie jem a trzeba przyjac rano cos, wiec pije kawe( traz inkę) z Bialkiem o smaku ice cafe i z olejem i jest pyszne i mam tłuszcze białka płynne na sniadanie
reklama
Juti777
Fanka BB :)
Hmmm... muszę spróbować tej inki z olejem. :-)
Mnie na zaparcia pomagają też ogórki kiszone lub małosolne. Tylko trzeba zjeść tak ze 3-4. Ale ja je uwielbiam od dziecka, więc opędzlować na raz cały słoik to dla mnie pestka. ;-)
Miłej nocki. :-)
Mnie na zaparcia pomagają też ogórki kiszone lub małosolne. Tylko trzeba zjeść tak ze 3-4. Ale ja je uwielbiam od dziecka, więc opędzlować na raz cały słoik to dla mnie pestka. ;-)
Miłej nocki. :-)
Tutti_frutti_by-Iga
Dzień dobry! Dziś sie uwolnilam od pracy i zabieram mamę na plaże! Uzbroilam sie w 50+ pierwszy raz w życiu użyje takiej dużej ochrony i parasolke! Jutro wyjazd do ikei bo w sierpniu remontujemy dom i musimy kupić wszystkie meble! Przeprowadzamy sie nad teściów zeby mieć pomoc z dzidzia ! Ma która z was dziś wizytę?
Tutti ale plany !!! Super !! Ile Madzi ikei ? Ja 180 km ale tez mnie czeka wycieczka bo musze kupic jakas szafę na ubranka chociażby a tsk to mam płodne kolezanki to juz mam łóżeczko ciuszki itp - wózek chyba tylko sobie kupie i wanienkę z przewijakiem na stojaku.
To baw sie dobrze na plazy.
Aha, poczytałam wczoraj jeszcze troche o odżywce białkowej, wypowiedzi i lekarzy i tennerow wiec tak jak mowilam mozna i jest ok tylko najelepiej jednak bez szcztucznych słodzików moze byc ew ze stwia slbo naturalne białko całkowicie bez dodatkow to bedzie bez smaku - Ale ty aie tak zdrowo odżywiasz ze nie musisz sie przejmować ta znikoma ilością aspartamu bo zaprwne nigdzie indziej go nie spozywasz jak ja - absolutnie kazda metkę czytam
Takze powodzenia !
To baw sie dobrze na plazy.
Aha, poczytałam wczoraj jeszcze troche o odżywce białkowej, wypowiedzi i lekarzy i tennerow wiec tak jak mowilam mozna i jest ok tylko najelepiej jednak bez szcztucznych słodzików moze byc ew ze stwia slbo naturalne białko całkowicie bez dodatkow to bedzie bez smaku - Ale ty aie tak zdrowo odżywiasz ze nie musisz sie przejmować ta znikoma ilością aspartamu bo zaprwne nigdzie indziej go nie spozywasz jak ja - absolutnie kazda metkę czytam
Takze powodzenia !
Juti777
Emenems mnie raczej chodzi o to, żeby dostarczyć dobre składniki z tego oleju kokosowego do organizmu. Ja na szczęście nie mam mdłości i pod tym względem dość lekko przechodzę ten początek ciąży. Także wszystko co zjem i wypiję zostaje w żołądku. :-)
Gorsze i niestety bardziej niebezpieczne są kłucia w podbrzuszu i muszę na to uważać. A mało przyjemne wypryski na twarzy... nawet jako nastolatka tylu nie miałam.... ehhh....
Gorsze i niestety bardziej niebezpieczne są kłucia w podbrzuszu i muszę na to uważać. A mało przyjemne wypryski na twarzy... nawet jako nastolatka tylu nie miałam.... ehhh....
Sierpniowa
Dzień mnie nie było i 6 stron do ogarnięcia
Emenems chyba Ty pisałaś o zupach krem? Podzielisz się przepisami?;-) I z tego co wcześniej podczytywałam, jesteś ogarnięta w temacie witamin nie? Kiedyś coś pisałaś, że nie warto takich witamin dla ciężarnych brać, bo się i tak słabo wchłaniają. Pisałaś co w zamian? Przepraszam, bo nie pamiętam dokładnie forumowej rozmowy? Weź jeszcze raz powiedz coś w tym temacie.
Juti777 to z krostami przechodziłam w pierwszej ciąży. Miałam taką kaszkę na twarzy. Na szczęście po pierwszym trymetrze odpuściło. Tobie pewnie też przejdzie;-)
Emenems chyba Ty pisałaś o zupach krem? Podzielisz się przepisami?;-) I z tego co wcześniej podczytywałam, jesteś ogarnięta w temacie witamin nie? Kiedyś coś pisałaś, że nie warto takich witamin dla ciężarnych brać, bo się i tak słabo wchłaniają. Pisałaś co w zamian? Przepraszam, bo nie pamiętam dokładnie forumowej rozmowy? Weź jeszcze raz powiedz coś w tym temacie.
Juti777 to z krostami przechodziłam w pierwszej ciąży. Miałam taką kaszkę na twarzy. Na szczęście po pierwszym trymetrze odpuściło. Tobie pewnie też przejdzie;-)
reklama
Tymuniek
Hej wszystkim troche mnie tu nie bylo ale już jestem aktualnie w 8 tyg.we wtorek kolejna wizyta i relacje dostane jak wyniki moje zalecone mam lezec ale nie do przesady zastrzyki w brzuch luteina acard folik witaminy mierzyc ciśnienie itp..w końcu to 5 ciąża a 2 poród wierze że sie uda widziałam już naszą kruszynke jej serduszko ach...mam nadzieje że nadrobie was i bedę mogla tu z wami zostać do stycznia