reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej:)
Jak ja Wam zazdroszczę apetytu :) Zjadłam o 17 obiad i do teraz czuję się jak balon, a porcja była normalna. Mózg coś by już zjadł a brzuch się zblokował. Wczoraj to samo, zrobiłam sobie herbatę i poleciałam po niej do kibla powisieć nad wc. Dlaczego te ciąże są takie różne? Powinien być 1 schemat i opracowana metoda co robić by było "normalnie" ;) Mąż już mi zapowiedział, że drugiego dziecka nie będzie, bo to za duży wysiłek dla mojego organizmu ;) A dzisiaj napisał do mnie z delegacji "Kocham WAS" po raz pierwszy :)
Chociaż przyznam Wam, że jeszcze tak mam, że czasami dopada mnie myśl "Hm od kwietnia nie mam okresu, to chyba jestem w tej ciąży..." :)

reklama
Joa moj tez tsk mowi tylko raczej ze on ze mna nie wytrzyma hahahahaah
Ale msm 3 mrożaczki bede probowac :)

Ty wrz mnie nie denerwuj do wtorku sie wylecz bo jsk ja bede wyglądać jak bede zamawiać trzy dania a ty przy herbacie :D na obżartucha wyjde :)

Dziewczyny dzieki za rady, ale sliwki mozna juz kupic? Czy suszone? Z czekolada moga byc?;-)

Joe wiesz co mam to samo, ze czuje zoladek :/ jak zjem to normalnie jakbym zjadla mega porcje:/
Kurde tez sie martwie ze teraz utyje;/ musze uwazac co jem.
cale szczescie juz mdlosci niemam bo leki odstawilam;-)

Hej

Dziewczyny ciesze sie ze wiyzty udane;-)

Simka dasz rade tyle wyczekac? Masakra:/

Madziolina powiem tak, jesli jest mogla przesunac owulacja to jest to mozliwe ze dopiero wszystko przed Toba;-) ja mialam szczescie bo gdybym niewiedziala ze owu mialam pozno tez bym byla straszona ze cos nie tak bo to jednak 2 tygodnie roznicy i mnie;-)
Trzymam kciuki za Ciebie:*

Dziewczyny czuje sie taka wzdeta:/ macie pomysl na zaparcia? Juz niepamietam kiedy....:/

Suszone, tylko umyj przed zjedzeniem z tych wstretnych konserwanow. Codziennie pare sztuk i zostaniesz Krolowa sedesu [emoji144][emoji146][emoji146][emoji308]

reklama
Do góry