reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej:)
Jak ja Wam zazdroszczę apetytu :) Zjadłam o 17 obiad i do teraz czuję się jak balon, a porcja była normalna. Mózg coś by już zjadł a brzuch się zblokował. Wczoraj to samo, zrobiłam sobie herbatę i poleciałam po niej do kibla powisieć nad wc. Dlaczego te ciąże są takie różne? Powinien być 1 schemat i opracowana metoda co robić by było "normalnie" ;) Mąż już mi zapowiedział, że drugiego dziecka nie będzie, bo to za duży wysiłek dla mojego organizmu ;) A dzisiaj napisał do mnie z delegacji "Kocham WAS" po raz pierwszy :)
Chociaż przyznam Wam, że jeszcze tak mam, że czasami dopada mnie myśl "Hm od kwietnia nie mam okresu, to chyba jestem w tej ciąży..." :)

reklama
Joa moj tez tsk mowi tylko raczej ze on ze mna nie wytrzyma hahahahaah
Ale msm 3 mrożaczki bede probowac :)

Ty wrz mnie nie denerwuj do wtorku sie wylecz bo jsk ja bede wyglądać jak bede zamawiać trzy dania a ty przy herbacie :D na obżartucha wyjde :)

Dziewczyny dzieki za rady, ale sliwki mozna juz kupic? Czy suszone? Z czekolada moga byc?;-)

Joe wiesz co mam to samo, ze czuje zoladek :/ jak zjem to normalnie jakbym zjadla mega porcje:/
Kurde tez sie martwie ze teraz utyje;/ musze uwazac co jem.
cale szczescie juz mdlosci niemam bo leki odstawilam;-)

Hej

Dziewczyny ciesze sie ze wiyzty udane;-)

Simka dasz rade tyle wyczekac? Masakra:/

Madziolina powiem tak, jesli jest mogla przesunac owulacja to jest to mozliwe ze dopiero wszystko przed Toba;-) ja mialam szczescie bo gdybym niewiedziala ze owu mialam pozno tez bym byla straszona ze cos nie tak bo to jednak 2 tygodnie roznicy i mnie;-)
Trzymam kciuki za Ciebie:*

Dziewczyny czuje sie taka wzdeta:/ macie pomysl na zaparcia? Juz niepamietam kiedy....:/

Suszone, tylko umyj przed zjedzeniem z tych wstretnych konserwanow. Codziennie pare sztuk i zostaniesz Krolowa sedesu [emoji144][emoji146][emoji146][emoji308]

reklama
Do góry