reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

xkarola- przed operacja to nie pamiętam, po przyjmowałąm tylko przez jakiś czas leki, a później już nic. Teraz jestem całkiem zdrowa, moja pani kardiolog już mnie nie chce widzieć :p Mogę nawet sporty ekstremalne uprawiać (w granicach rozsądku), jedynie F16 sobie nie polecę :p

reklama
Dziewczyny, śliczne kreacje :)
Brzuszki też piękne, ja jak pojem, to mam a z rana jestem płaska jak deska :)
Tutti, trzymam &&&&&&&&&&&
U mnie objawów prawie brak, poza osłabieniem, nawet piersi mnie już nie bolą :rofl2:

Ja właśnie po wizycie. Syn ma 4.4 cm. Serducho bije ładnie 171. Nóżki. Rączki ok. Brzuszek tez bez przepuklin itp. No i jak napisałam ze syn bo już lekarz powiedział mi dzisiaj że na drugiego chłopaka się mam szykować. W sobotę zaś muszę iść bo przeziernosci nie umiał zmierzyc bo tak samo jak pierworodny to ten też się nie chciał odwrócić dobrze.

No to ekstra :) ja bede robic w 10t6d i nie wiem czy nie za wcześnie ... Ale nie mam wyjścia kurcze no

Super ze wszystko ok !!

reklama
Bardzo miło było was wszystkie poznać, niestety czas się pożegnać z wami i z dzieciatkiem którego nadal nie ma na usg, z którego wróciłam. Serce mi rozerwalo, ale nie będę zasmucac. .Życzę wam zdrowych spokojnych ciąż. .

Do góry