reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Siedzenie w domu mnie rozleniwia. Już 11, a ja zdążyłam tylko zjeść śniadanie i sie wykąpać. A wokół taaaaki bałagan :p Ruszyć mi się oczywiście nie chce

reklama
Hahahahaha ja z przyzwoitości posprzątałam obie łazienki w kuchni ogarnelam zrobiłam zaległe prasowanie i podłogi pomylam bo od kiedy jestem e ciazy nie robie nic absolutnie az mi głupio przed mezem a zaraz wraca x pracy :) ja jeszscze 4 dni do pracy i urlop:)

Simka pisalam ale niewidze mojego posta. W skrocie mala miala miec przed ukonczeniem roku operacje ale jeat w bardzo dobrym stanie przyjmuje leki i nic sie nie dzieje. Pozatum na ostatniej wizycie lekarz zauwazyl ze obok dziurki powstal tetniaczek taki dobry i ma nadzieje ze on zamknie ta dziurke i bedzie wszystko ok! Ja w to wierze i mam nadzieje ze wszyatko samo sie zagoi. A powiedz mi czy ty przy wyrywaniu zebow i przy jakichkolwiek zabiegach bralas antybiotyki pamietasz czy nie :p

Zaraz z piekarnika bede wyciagac :-D po obiadku akurat wystygnie i bede szamac :-D zrobilam na kruchym ciescie z pianka cytrynowa i kruszonka :-D zapraszam za godzibke jak wystygnie :-)

reklama
Do góry