reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja to jak zobacze w pasie wiecej niz 62 to umrę wiec tego nie robie hahahahaha
Maz powiedizal ze mam juz przestać sie mierzyć i ważyć ( waze sie ale nie mierze, nie umiem nie ważyć sie ....) bo musze sie powiekszyć i nic z tym nie zrpbie i ze po ciazy on mi pomoze i bede super :)

Ja sie bede mierzyc tylko dla swiadomosci Jak sie zmienia moje cialo, juz sie pogodzilam ze miana ksztaltow, ponad miesiąc bez silki i juz mi tyłek opadl wiec sie tym juz przestałam przejmować najważniejsze zeby wszystko było dobrze z dzidzia

Iga śliczna suknia :)

E, ja to za chwile będę wyglądać jak morświń :) hehe

I jak poprzednio nie mierze się i nie ważę chyba ze u lekarza :) wole nie wiedzieć ile przytyje :)

Moi chłopi śpią a ja głodna jak wilk, czekam aż się obudzą i na obiad do teściów :)

Ja dziś tylko na sokach! Wczoraj zjedlismy duzo na ślubie wiec dziś lekko soki i arbuz! Dziewczyny! Juz jutro wizyta! Ale sie bojeeee a za razem sie doczekać
Mie moge! Czekałam miesiąc na te wizytę! Wy jak sie czujecie ????

reklama
Slicznie dziewczyny wygladacie i macie sliczne brzuszki! Mi po pierwszym nie udalo sie do konca zrzucic sadelka z brzuszka mimo usilnych staran .. I teraz wydaje mi sie ze wyskoczy mi szybciej niz w pierwszej ciazy . Juz lekko oddstaje szczegolnie wieczorami . W pierwszej ciazy wyszedl mi tak widocznir dopiero po 25 tyg .. To co bedzie teraz az sie boje .. :) A ja choc uspokojona troche po wczorajszej wizycie znowu lekko rano krwawilam, zaraz po wstaniu z lozka.. Chyba musze zaczac sie oszczedzac , wiec dzis leze caly dzien .. Milej niedzieli dziewczyny..

Do góry