reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja to jak zobacze w pasie wiecej niz 62 to umrę wiec tego nie robie hahahahaha
Maz powiedizal ze mam juz przestać sie mierzyć i ważyć ( waze sie ale nie mierze, nie umiem nie ważyć sie ....) bo musze sie powiekszyć i nic z tym nie zrpbie i ze po ciazy on mi pomoze i bede super :)

Ja sie bede mierzyc tylko dla swiadomosci Jak sie zmienia moje cialo, juz sie pogodzilam ze miana ksztaltow, ponad miesiąc bez silki i juz mi tyłek opadl wiec sie tym juz przestałam przejmować najważniejsze zeby wszystko było dobrze z dzidzia

Iga śliczna suknia :)

E, ja to za chwile będę wyglądać jak morświń :) hehe

I jak poprzednio nie mierze się i nie ważę chyba ze u lekarza :) wole nie wiedzieć ile przytyje :)

Moi chłopi śpią a ja głodna jak wilk, czekam aż się obudzą i na obiad do teściów :)

Ja dziś tylko na sokach! Wczoraj zjedlismy duzo na ślubie wiec dziś lekko soki i arbuz! Dziewczyny! Juz jutro wizyta! Ale sie bojeeee a za razem sie doczekać
Mie moge! Czekałam miesiąc na te wizytę! Wy jak sie czujecie ????

reklama
Slicznie dziewczyny wygladacie i macie sliczne brzuszki! Mi po pierwszym nie udalo sie do konca zrzucic sadelka z brzuszka mimo usilnych staran .. I teraz wydaje mi sie ze wyskoczy mi szybciej niz w pierwszej ciazy . Juz lekko oddstaje szczegolnie wieczorami . W pierwszej ciazy wyszedl mi tak widocznir dopiero po 25 tyg .. To co bedzie teraz az sie boje .. :) A ja choc uspokojona troche po wczorajszej wizycie znowu lekko rano krwawilam, zaraz po wstaniu z lozka.. Chyba musze zaczac sie oszczedzac , wiec dzis leze caly dzien .. Milej niedzieli dziewczyny..

Do góry