reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Drogie panie obie sukienki sa super w zupełnie innym stylu :) obie mi sie podobają!

No ja to ciazowy brzuch simka to mam wieczorem s nie rano hahahaha i mam jedna sukienke co mega widac taka e paski jednoczęściowa ze strechu to obcisła a w pracy to wogole nie widac tego brzucha ale musze kupic sobie wygodne dresy do pracy :D bedzie elegantka w biurze w dresach hahahaah bo teraz to jeansy :)

reklama
To ja chyba jednak wolę potańczyć :)

Ja mam wrażenie, że brzuch mam ogromny. W ogóle niby się mieszczę w rozmiar M, a zawsze jak na siebie patrzę, to mi się wydaje, ze taka duża jestem hehe :p

ImageUploadedByForum BabyBoom1434226949.033932.jpg

Emenems simka i KarolinaE

Heheh dawajcie reszte :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434226949.033932.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434226949.033932.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Emenems- bo macica póki co niewiele się powiększyła i włąsnie tam nisko, pod pępkiem można wyczuć kulkę :)

Kurczę, ale fajne zestawienie. Same fajne laski :p

Do góry