reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nicolina - witaj!
I tak dobra jedtes bo ja nie umiem zadnego wstawić:D

Udało sie pogadac z dentysta na telefon i mowi ze jak sie da to trzeba zdjac zeby ew uniknąć dyskomfortu ale jak bede płukać to nic sie nie stanie tylko sie ślina dostaje i Dlatrgo boli przy nagryzaniu- uff kamien z serca teraz bede płukać 3 tygodnie jak szalona i spróbuje ja zdemontować :D

Bede pięknościa bez szóstki dolnej hahaahha
Sie sypie ....:D

reklama
Simka, super wiadomość i fotka genialna :)
nicolina, witaj, gratulacje, u mnie ten sam tydzień i dzień :) ale fajnie
emenems, współczuję, ja mam problem z dolnymi ósemkami, co chwilę mam zapalenie dziąseł:/

Simka jak z ciażą jest wszystko ok to dostajesz normalne zwolnienie nie lezące na 100% platne. I zus nie ma się co czepiać.

Nicolina witaj i gratulacje! Byłaś juz u lekarza? Skad jesteś?

aktina- a ja głupia dopiero teraz, po tym pieprzyku się zorientowałam. dlatego tam nie pisze prawie wcale, bo mało się dzieje, a i nie dam rady na dwa fronty :p

Emenems- ee tam szóstki nie widać, ja nie mam chyba też szóstki i to wcale

Tutti- wg usg na 12 stycznia, bo ciąża młodsza niż om, ale to by się zgadzało bo nie pamiętam żebyśmy konkretnie w czasie owu coś z M kombinowali, więc pewnie później :p

madziarra- a ja mam nr 1 zaznaczone na zwolnieniu. Nie wiem o co chodzi. Zapytam gina nastęonym razem

A duphaston mam nadal do kolejnej wizyty brać. Nie wypisywał juz recepty, bo mam od siostry (też jest w ciąży, ale już w połowie). No i pytał o witaminy, czy biorę. Biorę, ale codziennie się męczę, bo to ohydne w smaku z tymi dha :p

W ogóle to dziś po raz pierwszy zobaczyłam brzuszek taki maleńki ale juz go widzę i talia mi znika a o ogromniastych piersiach to juz nie wspomnę! Generalnie to ja nie noszę stanikow! Nigdy! Całe życie o wolnym sutku bo piersi miałam niewielkie i jędrne a w staniku sie dusilam i go nie znosilam! Miałam tylko raz w życiu na maturze pod biała koszula! A teraz to nie wiem co bedzie bo sa olbrzymy

Tutti ja olalam stanik z miesiac temu bo mnie denerwuje tylko do pracy bo nie wypada bez.

Talia tez zanika - nie tyje a w talii 2cm plus!!

Tutti- ja mam brzuszek lekki + moje fałdki z zimowego lenistwa. A piersi też mam spore, ale ja akurat staniki nosze :p
A kolejną wizytę mam za 20 dni :)

W ogóle to przybrałąm od zeszłej wizyty, czyli od 2 tyg 1 kg! Masakra, jak tak dalej pójdzie. No ale też jem regularniej i więcej niż jak jeździłam do pracy, Tyle że konkretniej, bo tak żyłam na szybkich obiadach i drożdżówkach

reklama
Dzięki madziarra21 :) We wtorek byłam u lekarza. Mieszkam w Szwecji. Dalszym przebiegiem ciąży zajmuje się tu położna, lekarz jest od ważniejszych spraw ;) Więc zobaczę go przy porodzie dopiero.

Do góry