reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nicolina - witaj!
I tak dobra jedtes bo ja nie umiem zadnego wstawić:D

Udało sie pogadac z dentysta na telefon i mowi ze jak sie da to trzeba zdjac zeby ew uniknąć dyskomfortu ale jak bede płukać to nic sie nie stanie tylko sie ślina dostaje i Dlatrgo boli przy nagryzaniu- uff kamien z serca teraz bede płukać 3 tygodnie jak szalona i spróbuje ja zdemontować :D

Bede pięknościa bez szóstki dolnej hahaahha
Sie sypie ....:D

reklama
Simka, super wiadomość i fotka genialna :)
nicolina, witaj, gratulacje, u mnie ten sam tydzień i dzień :) ale fajnie
emenems, współczuję, ja mam problem z dolnymi ósemkami, co chwilę mam zapalenie dziąseł:/

Simka jak z ciażą jest wszystko ok to dostajesz normalne zwolnienie nie lezące na 100% platne. I zus nie ma się co czepiać.

Nicolina witaj i gratulacje! Byłaś juz u lekarza? Skad jesteś?

aktina- a ja głupia dopiero teraz, po tym pieprzyku się zorientowałam. dlatego tam nie pisze prawie wcale, bo mało się dzieje, a i nie dam rady na dwa fronty :p

Emenems- ee tam szóstki nie widać, ja nie mam chyba też szóstki i to wcale

Tutti- wg usg na 12 stycznia, bo ciąża młodsza niż om, ale to by się zgadzało bo nie pamiętam żebyśmy konkretnie w czasie owu coś z M kombinowali, więc pewnie później :p

madziarra- a ja mam nr 1 zaznaczone na zwolnieniu. Nie wiem o co chodzi. Zapytam gina nastęonym razem

A duphaston mam nadal do kolejnej wizyty brać. Nie wypisywał juz recepty, bo mam od siostry (też jest w ciąży, ale już w połowie). No i pytał o witaminy, czy biorę. Biorę, ale codziennie się męczę, bo to ohydne w smaku z tymi dha :p

W ogóle to dziś po raz pierwszy zobaczyłam brzuszek taki maleńki ale juz go widzę i talia mi znika a o ogromniastych piersiach to juz nie wspomnę! Generalnie to ja nie noszę stanikow! Nigdy! Całe życie o wolnym sutku bo piersi miałam niewielkie i jędrne a w staniku sie dusilam i go nie znosilam! Miałam tylko raz w życiu na maturze pod biała koszula! A teraz to nie wiem co bedzie bo sa olbrzymy

Tutti ja olalam stanik z miesiac temu bo mnie denerwuje tylko do pracy bo nie wypada bez.

Talia tez zanika - nie tyje a w talii 2cm plus!!

Tutti- ja mam brzuszek lekki + moje fałdki z zimowego lenistwa. A piersi też mam spore, ale ja akurat staniki nosze :p
A kolejną wizytę mam za 20 dni :)

W ogóle to przybrałąm od zeszłej wizyty, czyli od 2 tyg 1 kg! Masakra, jak tak dalej pójdzie. No ale też jem regularniej i więcej niż jak jeździłam do pracy, Tyle że konkretniej, bo tak żyłam na szybkich obiadach i drożdżówkach

reklama
Dzięki madziarra21 :) We wtorek byłam u lekarza. Mieszkam w Szwecji. Dalszym przebiegiem ciąży zajmuje się tu położna, lekarz jest od ważniejszych spraw ;) Więc zobaczę go przy porodzie dopiero.

Do góry