reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ale naskrobałyście kobietki :)

Chciejka piękna beta :)

Tutti - wizyta jutro 17,20 aż nie mogę się doczekać

Ja cole pije od czasu do czasu :( pomaga mi na mdłości :) musze się zaopatrzyć w migdały i będzie git :)

Od soboty tak mnie męczą mdłości, gorzej niż przy Olinie, wogole fest wcześnie się zaczęły i taki atak zmasowany. Nie wspomnę tez o spotkaniach z panem wodnikiem :( o i spać mi się chce tak że mogę usnąć na stojąco

Iwonn współczuję kochana, tulem mocno :)

reklama
A mi wlasnie prad wywaliło i u znajomych tez w całym miescie bo dzis wichury sa ... Takie efekty ... A ze u nas wszystko na prad, po prostu wszystko to nic nie zrobie, bateria 40% na telefonie zaraz mnie wogole odetnie ...

Jestem po wizycie. .nie wygląda to dobrze. .pecherzyk nadal jest pusty, plus taki, że od piątku urósł trochę. .kolejna beta w śr i wizyta w pt. .

Chciejka, wiem ze sie denerwujesz i tez pewnie bym denerwowala, ale pamietam, ze jak poszlam w 5 tyg i 2 dni to byl tylko oecherzyk i cialo zolte. I powiedzial zebym przyszla w 7 tyg bo wczesniej to moze sie zdarzyc ze nic nie bedzie widac a potem sie kobiety bardzo denerwuja. Takze to wcale nie musi byc zle. Trzymam kciuki[emoji3][emoji3][emoji3]

Ja mieszkam powiedzmy na wsi, teściowa ma dom na typowej wsi i tam ma ogródek gdzie są warzywka :) mniam mniam :) aż nie mogę się doczekać marchewki, rzodkiewki itp .

Mąż mnie dziś wykolegował i do kumpla pojechał :( a ja jestem tak głodna że bym konia z kopytami wszamała a nie mam jak się ruszyć bo młodego usypiam :(

Chciejka nie zamartwiaj się tak , w środę zrobisz kolejna bete i zobaczysz piękny przyrost, kiedy kolejna wizyta ???

Cześć;-) Matko i córko ile Wy piszecie:szok: Teraz widzę ile czasu miałam w pierwszej ciąży, a jak mało mam go teraz. Wojtek pochłania cały mój czas i energię:-):-) Ale dzisiaj to on zrobił mi bardziej dzień dziecka niż ja jemu. Był bardzo grzeczny, dużo spał w dzień i dzięki temu ja też mogłam odpocząć;-)

Dziewczyny na mdłości bardzo pomagały mi kwaśne żelki- polecam, no i cola (wiem, że teoretycznie nie można, ale czasami nic innego nie pomaga). A i jeszcze zaciągam się cytryną:-)serio, pomaga:-)

Miłego wieczorku!

Zobacz załącznik 692100 swiezutko wycisniety a tam pomarancza grapefriut, gruszka jablko i ananas!!!!! Pychaaaaa

ImageUploadedByForum BabyBoom1433183634.828172.jpg
Pomarańcze, kiwi, gruszka :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433183634.828172.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433183634.828172.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 40
Ja mam blender i wyciskarke, ktora wyska "na Zimno" tzw. Slimalowa ktora wyciska wolno, dzieki czemu owoce i warzywa Nie traca witamin i mikroelementow! Ja uzywam praktycznie codziennie, Nie wyobrazam sobie zycia bez mojej wyciskarki i parowaru, bo wszystkie warzywa przygotowuje na parze, moja wyciskarka ma tez opcje robienia sorberow mniam

reklama
Chciejka to przepraszam Cie bardzo, moze cos przeoczylam szybko czytajac.

ja dzis sama bo maz na nocke, niedlugo dodatkowa prace zaczyna, wiec bedziemy sami caly czas z Olim.

Do góry