reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Moja dużo gada, za stopki sie łapie ale tylko łapki i ślinotok a ruchowo nic (oprocz trzech przewrotow i stop), zebow też nie widac. Przestałam sie spinac i czekam na jej czas. Lekarz powiedziała że ma spokojnie jeszcze z miesiąc żeby zacząc sie ruszac a dzieci są rożne. Zaczne sie martwic jak skończy poł roku i nie bedzie sie przekrecac.

Wcinam właśnie ciacho od meża na pocieszenie, dobrze miec w kimś wsparcie. W końcu ma sobote wolną wiec jakoś spedzimy ten weekend razem;)

reklama
Michał reaguje na każdy dźwięk a najbardziej lubi 'będziemy jeść' wtedy się śmieje ;)

Dziewczyny oprócz Inis i Tusi - macie fb?

Tusię już mam, szkoda że Inis nie chce znowu mieć fb :(

Jasne, że mam[emoji5] mogę podać ale może priv?

Mój reagowal na poranne 'no czeeesc' ogromnym uśmiechem[emoji4] ale to były czasy jak jeszcze spał w swoim legowisku.
Teraz śpi ze mną od kilku nocy i mnie tlucze po gębie okrutnie na dzień dobry..

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny nie ma się co spinać ;-) jedne Dzieciaki zaczną się Wcześniej ruszać inne szybko będą gadać. Nie ma co porównywać, bo to niezdrowe. Zwłaszcza dla matek :p
Bo Dzieciakom to lotto :p

Ja mam fb [emoji23] moj mlody palce ssie caly czas stopki łapie z tym przrkrecaniem mu nie idzie na bok czasem sie przekreci do raczkowania jeszcze chyba daleko ale sie nie spiam przyjdzie czas i na niego sadze ze bedzie to z dnia na dzień tak jak z laapianiem za stopy jednego dnia nic a drugiego wstal i zaczol sie lapax

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

A ja lays cebulowe hahah ja za słodyczami zbytnio nie przepadam ale jak mam to nie pogardzie haahha

Ja wpierdzielilam ptasie mleczko. Pół paczki wczoraj o 23 pół paczki dziś o 23:D od jutra się odchudzam. Jak zwykle zresztą. Leos reaguje na dźwięki a badań słuchu dalej nie przeszliśmy pomyślnie. I nie jest wyrywny do poruszania się.

Ja wpierdzielilam ptasie mleczko. Pół paczki wczoraj o 23 pół paczki dziś o 23:D od jutra się odchudzam. Jak zwykle zresztą. Leos reaguje na dźwięki a badań słuchu dalej nie przeszliśmy pomyślnie. I nie jest wyrywny do poruszania się.
Ptasie mleczko to i ja lubię. [emoji16] codziennie sobie mowie a od rana cwicze i tak jest do dzis [emoji23]

reklama
Do góry