reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Haha no i ja tak mam.. a ze jestem zmęczona cały czas, to cały czas coś jem! Jeszcze w stokrotce jest promo taka Wielka czekolada wedla po 7.99!! Zjadam na raz[emoji24]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Martusia pięknie! Brawo! [emoji4] widać że silny chłopak.
Moja też dupke podnosi ale jeszcze nie wpadła na to, żeby jednocześnie się na rękach podnieść - i ma zad w górze a twarzą ora pole [emoji23] [emoji23] mój pies tak robi na śniegu [emoji23]

Beti mogę żyć bez wielu rzeczy ale nie bez czekolady. Eh...
Zrobiłam sobie zielonego drinka w ramach pokuty. Mogę poczęstować ;-)
b3ec94b50b82e1047a1d0d6c107ce28a.jpg

Mniam 

Martusia gratulacje dla młodego silny chłop:) Gdzie tam mojej damie do tego, ona narazie poprzestała na trzech obrotach:p
Też jestem podłamana bo pokłociłam sie z siostrą i jeszcze z matką sie pokłoce. I wszystko oczywiście wyszło moja wina :(

Beti Misiek ma 5 czerwca 5 miesięcy :)
Sama jestem w szoku ze on już taki wyrywny ;)

Moje słabości to czekolada, cola, karmi ;) matka polka alkoholiczka hahaha ;)

Mnie matka tak irytuje swoim zachowaniem i tym że usilnie chce zniszczyć mi życie i małżeństwo ze czuje się autentycznie jak taki mały robak już polzywy, do odbicia. Ma też dobre momenty ale to trwa krótko. Nie wiem co ja jej zrobiłam takiego... może to że urodziła mnie jak miała 16lat. Kiedyś jej odpysknelam że mogła usunąć to by nie było problemu...

Dziewczyny widzę same pyszności :) Ja ogólnie nie przepadam za słodyczami, ale jak się okres zbliża to nie ma zmiłuj :p
Tak czytając was wyciągam następujące wnioski:
Minus życia za granicą-zero rąk do pomocy i ogarnianie wszystkiego samemu...
Plus-zero wtrącania się i święty spokój :) A i jaki super kontakt mam z siostrami, zero kłótni przez te 3 lata :D bo jak się już widzimy to nawet nie ma kiedy haha

Czy wasze maluchy też się tak głośno drą?? Jezu policja mi tu nie bawem zapuka jak ona tak będzie krzyczeć. Aaaaaaa! I jeszcze jakieś dziwne piski. Jak by ją ze skóry obdzierali i się śmieje z tego cfaniara...

Karola ja tam u Was inny plus widzę, tańsze chusty ;D
My mieszkamy w Pl ale od rodziny 400 km i te same minusy widzę, co prawda często nieraz przyjeżdżają ale brakuje kogoś kto na chwilę by wpadł żeby w spokoju zrobić zakupy czy obiad

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

reklama
Tak Michał jak zacznie się drzec na zabawki to masakra albo jak ma gryzak. Teraz bawią się skrzynka na narzędzia starszego tzn Michał je skrzynke chociaż wziął sobie teraz klucz francuski ;)

Do góry