reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Inis nosidełko to raczej dla siadających samodzielnie dzieciaków. Jak potrzebujesz na szybko dziecko 'wrzucic' to polecam chustę kółkową. A Jeśli już Będziesz się upierać przy nosidle to Wyłącznie coś szytego na miarę. Niektórzy np noszą w mei tai od noworodka, choć do mnie ta pozycja nie przemawia.
Ogólnie to polecam wszelkie chusto mt. I hop tye - mój faworyt.
Jeśli chodzi o klamrowe to polecam manduca, bondolino i Little frog. Ergobaby jak dla mnie bez szału. I Tula też...przereklamowany...
Boba też ma fajne modele

Na fb np pathi (ma też stronę) szyje na zamówienie na wymiar i raczej nie przeplacisz. Womar ma niestety wisiadła też ale kilka modeli jest ok, można próbować. Resztę Tusiaczek pięknie opisała :)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Vivienne Womar fakt, ale jedynie modele Eco i Eco 2, reszta to paskudne wisiadła.
I zapomniałam o szytych na miarę. Poza Pathi, godna polecenia jest jeszcze Madame GooGoo. Cuda szyję, ale to raczej wyższa półka cenowa.

dlatego nie wspomniałam o niej ;) jeszcze jakieś nowe womar ma, niby nie wisiadlo ale zdania podzielone co do sztywnych pleców, tzn cześć osób pisze ze są miękkie a część że sztywne

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Jak u Was wygląda wychodzenie na spacery jeśli mieszkacie na piętrze i nie ma windy?
My na razie mamy windę więc wózek trzymam w domu ale w planie przeprowadzka....
Jakieś rady?
Wózek trzymam przyczepiony do rurki na parterze. Spacery to jakaś masakra[emoji23] albo biegnę na raty albo idę obładowana do granic możliwości i dziwię się, ze Jeszcze nie spadlam ze schodów. Wcześniej zanim miałam zapięcie do rurki to wnosilam i znosilam wózek. Do tej pory mój kręgosłup płacze na samo wspomnienie[emoji15] chciałabym mieszkać w domku i mieć podwórko..

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry