reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Najgorsze jest to ciągle mycie laktatora i brak odpoczynku. Nie mogę się zdrzemnac kiedy mały śpi. Czasem w godzinę ściągam tylko 50 ml a czasem 150.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pozazdrościć długoch weekendów :)
Pytanie z innej beczki... wybieracie się na jakieś wczasy? Zastanawiam się gdzie można wybrać się z takim maluszkiem...i czy w ogóle można podróżować? Bo jakieś dalekie podróże napewno odpadają.

My w wakacje lub po wakacjach chcieli byśmy jechać w góry z małym ja nigdy nie byłam maz chyba tez nie mały juz bedzie miał ponad pół roku to sadze ze juz bedzie można zawsze świeże powietrze lepsze niż tu u nas w mieście

Ja kupiłam swoją medele za 75 zł a ile się czaiłam na najlepsza ofertę. Dopiero jak w szpitalu byłam w 35 tc to kupiłam ;)

Podróże ależ owszem czemu nie? Nie jakieś dalekie że 3dni w pociągu czy coś ale gdzieś parę godzin autem czy w pociągu to tak - są przedziały na dla mamy i dziecka.

Ja bym chciała gdzieś jechać choćby na weekend odpocząć od tego miasta ale nie mam gdzie i za co. Wszelkie pieniądze takie wolniejsze idą na spłatę kredytu albo w mieszkanie. Życie w Warszawie okropnie drogie.

My na tydzień na pewno nad jezioro do znajomego. Właśnie im się synek urodził więc sa wspólne tematy;) i na weekend nad soline planujemy. Dopiero w przyszłym roku gdzieś za granicę.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie ja w góry chciałam, na urlop wybieramy się oczywiście do PL w rodzinne strony, a stamtąd mamy tylko 100km do Zakopanego :) i tak mi się Morskie Oko marzy...

reklama
My moze na Mazury bo w gory czy nad morze daleko a tam mamy 3 godz drogi i fajnie w domku nad jeziorem ale zobaczymy jeszcze

Do góry