reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Najgorsze jest to ciągle mycie laktatora i brak odpoczynku. Nie mogę się zdrzemnac kiedy mały śpi. Czasem w godzinę ściągam tylko 50 ml a czasem 150.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pozazdrościć długoch weekendów :)
Pytanie z innej beczki... wybieracie się na jakieś wczasy? Zastanawiam się gdzie można wybrać się z takim maluszkiem...i czy w ogóle można podróżować? Bo jakieś dalekie podróże napewno odpadają.

My w wakacje lub po wakacjach chcieli byśmy jechać w góry z małym ja nigdy nie byłam maz chyba tez nie mały juz bedzie miał ponad pół roku to sadze ze juz bedzie można zawsze świeże powietrze lepsze niż tu u nas w mieście

Ja kupiłam swoją medele za 75 zł a ile się czaiłam na najlepsza ofertę. Dopiero jak w szpitalu byłam w 35 tc to kupiłam ;)

Podróże ależ owszem czemu nie? Nie jakieś dalekie że 3dni w pociągu czy coś ale gdzieś parę godzin autem czy w pociągu to tak - są przedziały na dla mamy i dziecka.

Ja bym chciała gdzieś jechać choćby na weekend odpocząć od tego miasta ale nie mam gdzie i za co. Wszelkie pieniądze takie wolniejsze idą na spłatę kredytu albo w mieszkanie. Życie w Warszawie okropnie drogie.

My na tydzień na pewno nad jezioro do znajomego. Właśnie im się synek urodził więc sa wspólne tematy;) i na weekend nad soline planujemy. Dopiero w przyszłym roku gdzieś za granicę.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie ja w góry chciałam, na urlop wybieramy się oczywiście do PL w rodzinne strony, a stamtąd mamy tylko 100km do Zakopanego :) i tak mi się Morskie Oko marzy...

reklama
My moze na Mazury bo w gory czy nad morze daleko a tam mamy 3 godz drogi i fajnie w domku nad jeziorem ale zobaczymy jeszcze

Do góry