reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ja marzę o kp. Na razie tylko w nocy karmię i mam radość za każdym razem niestety budzi się tylko 2 razy. Zawsze się coś docenia jak się straci zwłaszcza jak ciągle wisze na laktatorze.. moja koleżanka karmiła swoim sciagnietym a w 4 miesiącu córce się odwidzialo i wróciła do piersi liczę, ze mój syn też zrozumie co jest dobre, póki co pedze ściągać mleko:)))))

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wiem ze kp jest najlepsze ja sobie zdaje sprawe i naprawde to lubie... tylko po prostu mam juz troche dosc, bo kurcze nie ma mnie kto odciazyc, zebym mogla w dzien chociaz godzinke, poltorej zdrzemnac sie zeby nabrac sil :( a maly jest coraz bardziej wymagajacy w dzien..
AngelikaSabina w dzien roznie co godzine, dwie, trzy a w nocy tez roznie dwie, trzy w porywach do czterech..

Ilo nie poddawaj się :)
U mnie skończyło się mleko i musiałam przejść na mm. Najchętniej rozbujałabym laktacje na nowo i dalej cycowała. Z każdym karmieniem mam dość tej butli.

Nie ma gwarancji, że dziecko będzie dłużej spać itd., a z butelkami też jest mnóstwo zabawy...

Ja do wczoraj sie babralam. Wiem ze to okropne. Ciagle wyciagac i myc i wyciagac i myc. Ja mam wiecej mleka przez laktator i normalnie ciagle musialam na nim jechac. Mialam dosc i jezeli znowu nie bedzie chcial to zwariuje. Myslalam nawet na zakonczeniu kp bo to za duzo pracy ciagle wyciagac myc itp.

Ja do wczoraj sie babralam. Wiem ze to okropne. Ciagle wyciagac i myc i wyciagac i myc. Ja mam wiecej mleka przez laktator i normalnie ciagle musialam na nim jechac. Mialam dosc i jezeli znowu nie bedzie chcial to zwariuje. Myslalam nawet na zakonczeniu kp bo to za duzo pracy ciagle wyciagac myc itp.
Ja już z miesiąc tak ciagne i ledwo żyje. Tak to bym drzemala z nim a tak to jak tylko zasypia to biegnę ściągać. I jakoś wcale nie mam tak dużo tego mleka.. Mały zjada jednorazowo ok 150ml mleka czasem 90 a czasem 70, jakoś nie mogę rozhulac tej laktacji.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry