reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ponarzekam sobie troszkę....od tygodnia walczę z chorobami. Mój przedszkolak z zapaleniem płuc w szpitalu, ja przeziębiona, Łucyjka ma okropny kaszel, do tego dostała strasznych pleśniawek. Kurcze aphtin nie pomaga, dzisiaj lekarz dał na nie antybiotyk. Już mam dosyć zamiast na spacerki to krąże szpital - dom, dom- szpital.

reklama
Betina kurczę to kiepsko zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia , mały obudził sie o 4 znaczy ja go obudziłam bo mąż do pracy to sobie go wzięłam do łóżka zjadł i śpi :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jeszcze wczoraj ciuszki przebierałam to mały juz nosi praktycznie wszystkie 68-74

U nas dopiero 62 sa ok, ale w niektore 56 jeszcze wchodzi.
Dzisiaj byla piekna noc po 19 cyc i spanie, potem 12 i 4 no i standardowo po 6 zaczynamy dzien.
Mam nadzieje ze dzisiaj dam radę mieszkanie posprzątać, bo obiad wielkanocny u nas, dziadek nareszcie zobaczy wnuka, niestety nie bylo mu dane wczesniej, tydzien przed porodem wyjechal do Niemiec i dopiero w piatek zjezdza
U mnie zarcie tak samo :) i wstała 6.30 s nie o 5:)
I tez dziadek w piatek wnuczkę zobaczy dopiero :)

Niuniolek to duży Twój chłopczyk. U nas też dopiero rozmiar 62 zaczynam zakładać. Wczoraj karmienie chwilę przed północą i dopiero dzisiaj po 7. Właśnie leżymy sobie jeszcze i rozmawiamy, takie super dźwięki mała wydaje i robi zdziwioną minę.

Sama nie wiedziałam ze tak urusl ale zakładałam ciuszki i były za małe i jak przegraliśmy to sie zdziwiłam

Maja1987 to moja nocka byla okropna haha. Poszedl spac o 20 i do 22 wstal dwa razy potem wstal o 1 i o 3:30 i walczylam z nim do 5 rano zeby poszedl spac. Wstal po pol godzinie o 5:30 i pozniej spal po pol godziny i 15 min. Nawet na stojaco go bujalam ale nie dawalo efektow. Myslalam ze stane na glowie zeby wkoncu spal. Dzisiaj znowu jestem wykonczona ale bardziej niz wczoraj bo jak juz zasypialam i zamykalam oczy to on znowu wstawal... normalnie bez komentarza :( :(

reklama
Do góry