reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A ile starszy ma ? :-) u nas dziś spokojnie mały je i śpi próbuje żeby nie spał w dzień ale po butli sie tak meczy ze nagle go odcina [emoji81]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja bylam na dwoch spacerkach dzis. A teraz aie zastanawiam czy 4msc po cc moge zaczac biegac :(

Załączniki

• 1458670668359.jpg
    1458670668359.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 90
A moj mi dal taka nocke dzis, ze myslalam ze w psychiatryku wyladuje, bo nie dosc ze nocka to dzisiaj pol dzien marudny, a musialam posprzatac i wiele rzeczy zrobic, a bylam wykonczona a on jeczal i jeczal. Cala noc sie budzil i potem sie smial i nie mogl zasnac. Musze codziennie karuzele z nad lozeczka zdejmowac, bo sie nauczyl patrzec w bok i patrzec sobie na nia i sie smiac i mi sie ciagle wygina jak na boczek chce go polozyc zeby mi zasnal. On uwielbia sie smiac jak nie chce zasnac haha urwis ale w nocy to nie tak do smiechu mi wtedy jest jak tak robi mi... Wykonczona dzisiaj bylam przez caly ranek ale jak sie wzielam za robote itp to mi przeszlo ale mialam tak zly humor ze myslalam ze kogos zabije :D
Za pol godziny kapanie i lulu do lozeczka a ja odpoczne sobiw chwile i tez ide spac bo padne na twarz nie dlugo..

Ja dziś tez zmęczona jestem małego tez zaraz kapiemy butla i lulu , cos mi sie przestawił ze budzi sie w nocy o 2 tak to spał całe noce a od chyba 3-4 dni budzi mi sie o 2 :-/ damu więcej jedzenia na noc może bedzie spał :p

Mój też dziś marudny w dzień wcale nie spał, nie byliśmy na spacerze, bo grad padał i o tak. Śpi już od 19 aż się boje ze się zaraz obudzi na jedzenie i znów będzie ryk. Ledwo na oczy patrzę heh

reklama
Ja dziś tez zmęczona jestem małego tez zaraz kapiemy butla i lulu , cos mi sie przestawił ze budzi sie w nocy o 2 tak to spał całe noce a od chyba 3-4 dni budzi mi sie o 2 :-/ damu więcej jedzenia na noc może bedzie spał :p

Moja wstaje o 24 i 4 na jedzenie to ka szczesliwa ze tak mało :)

Do góry