reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mam to samo wczoraj jak przebierałam je to połowa nie noszona a za male

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja nie mam dużo. Nie lubię zbieractwa, piore na bierzaco zazwyczaj w rękach. Mam kilka pajacy po domu, to mi najbardziej odpowiada i trochę jakiś sweterkow spodenek. Szkoda by mi było właśnie tych nie noszonych:)

niuniolek moje chlopaki maja wiecej ubran niz ja :p no ale ich jest dwoch... co kilka tygodni to przebieram, bo mam po starszaku i tylko wybieram co juz dobre. Do tego dochodza za male na Antka, za duze na Antka, za male na Szymka a za male na Antka i za duze na Szymka bo kupione na zapas :pdo tego jeszcze milion czapek, chustek, skarpetek ktore nigdy nie maja pary itp. Ubranka to ja mam wszedzie :p i buty. Adidasy, botki, kaloszki i ciul wie co jeszcze :p Mlody troche wyrosnie to zaczne to wyprzedawac ;-)
Tych najmniejszych akurat nie mam duzo bo to bez sensu. Teraz liczy sie wygoda ;-)
dobrze ze starszak juz tak szybko nie rosnie ;-)

A my od soboty w szpitalu :frown:.Leoś dostał gorączki są jakieś małe zmiany w oskrzelach.Furczy jak go rano osluchuja potem nic nie słychać to mówią że jutro do domu ,a następnego ranka znów furczy.

reklama
Do góry