reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Weruś, pampersy trzeba koniecznie, chusteczki nawilzane tez :) a co do butelki to w szpitalu gdzie ja rodziłam swoją córe np. mieli smoczki i takie malutkie butelki z gotowym mlekiem i położne przynosiły jak dzidzia była głodna a cyca nie dawała rady ssać. pomysł z mężem co jeździ bez prawka to totalna pomyłka, lepiej już piechotką- szybciej sie szyjka przygotuje do porodu.

Ostatnia edycja:
reklama
Werus normalnie leżę i płacze że śmiechu, serio chłop bez prawka ma cię wieź do szpitala gdzie ty masz ten szpital pod nosem ???? Nie wiem czy to skrajna nieodpowiedzialność czy lenistwo z waszej strony
Bo ja mając szpital obok przeszłabym się na nogach ot taka moja fanaberia, turtaj też są dziewczyny które mają szpital obok i nie jada autem
A co będzie jak spadnie śnieg i wpierw auto trzeba odświeżyć bedzisz tak długo cZekać czy poczĺapiesz do szpitalna ???

Werus normalnie leżę i płacze że śmiechu, serio chłop bez prawka ma cię wieź do szpitala gdzie ty masz ten szpital pod nosem ???? Nie wiem czy to skrajna nieodpowiedzialność czy lenistwo z waszej strony
Bo ja mając szpital obok przeszłabym się na nogach ot taka moja fanaberia, turtaj też są dziewczyny które mają szpital obok i nie jada autem
A co będzie jak spadnie śnieg i wpierw auto trzeba odświeżyć bedzisz tak długo cZekać czy poczĺapiesz do szpitalna ???

Maz spychaczem przyjedzie [emoji23]
I tsk bez uprawnień :p

Rozumiem .. w takiej sytuacji trudno co powiedzieć .. tez bym na twoim miejscu sie bala ja poronolam wczesniejsza ciaze w 5-6 tygodniu i z ta ciąża mialam pankike co chwile chodzilam do toaleyy sprawdzić czy mi nic nie leci czy wszystko ok ... a lekarze co mowia ze masz donosic do terminu ? A na kiedy termin ?

reklama
Jeny Maja, po 20 tygodniu! Boże, współczuję :(
A teraz masz mówione ze Rodzisz sn czy raczej cc?
W pierwszej ciąży miałam też cukrzycę i nadciśnienie ciążowe choć skakało tylko u gina, teraz to samo. W domu idealnie. Choć w pierwszej niektóre pomiary zawyżone.

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Do góry