reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Werus a na stronie szpitala nie ma listy co wziać ze soba? Ja kombinezony biorę dwa, w zaleznosci jaka bedzie pogoda. A co do np. butelek ja nie biore, nie ma tego na liscie i chyba w szpitalu zdaja sobie sprawe ze nie kazda matka od razu karmi piersia i nie wyobrazam sobie sytuacji ze nie mam pokarmu a polozna mi mowi pani przyniesie butelke bo nie bede miala jak nakarmic pani dziecka ;/ no ale koniec koncow jak sie czegos nie wezmie to mamy przeciez rodziny, ktore beda mogly cos tam doniesc jak bedzie trzeba

Ilo weź butle, moja siostra w tym roku rodziła i na liście tez nie było to nie wzięła i ja o 23 jeździłam po aptekach i zawoziłem jej bo szpital nie zapewniał :/ lepiej miec dużo miejsca nie zajmie a zawsze czlowiek spokojniejszy

Kas88 dzieki!!! W takim razie wezme. Chociaz dla mnie kurcze smieszne zeby nie zapewniali podstawowych rzeczy...
Jeszcze raz dzieki!!!

Już torby do szpitala pakujecie?ja większość rzeczy mam kupionych jadę jeszcze w poniedziałek do lidla po bluzę bo będą fajne komplety .Reszta leży w osobnej szufladzie w jednym miejscu by nie szukac.u nas dla dziecka w szpitalu potrzebne są tylko pieluszki i ubranko na wyjście.

Ja pakuję w niedzielę wszystko już powoli ...

Mąż umi jeździć, tylko nie ma uprawnień więc da radę.

Odebrałam mocz i morfologię. Zaś WBC mi spadło, ehh ... jadę o 15 do Gina.

reklama
Do góry